2821
2789
عنوان

سهام عدالت 😐😐😐😐😐

137 بازدید | 8 پست

واریز نمبکنن کسی اطلاع نداره؟

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین ماه؟

اره نوشته ۳۰اذر بعد خوندم نوشته بود یک میلیون سیصد به بالا متفاوت بعضی کمتر بیشتر میریزن والله خدا کنه بریزن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره هرچند ک چیز خاصیم نمیشه خرید ولی خوبه باز

اره ولی خوبه واسه خانوادها شب یلدا دلشون شاد بشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره نوشته ۳۰اذر بعد خوندم نوشته بود یک میلیون سیصد به بالا متفاوت بعضی کمتر بیشتر میریزن والله خدا ک ...

یک ملیون سیصد مال یه عده محدودی هست که سهام یک میلیونی دارن 

اکثریت همون چهارصد ،،وهارصد و خورده ای هست