2777
2789
عنوان

تق تق فک

179 بازدید | 14 پست

موقع غذا خوردن صدا نمیده

زیادی دهنمو باز کنم انگار از جاش در میره

میخوام ببندم باید فکم بدم سمت راست تا جا بیوفته

بخاطر چیه؟

دندون عقل؟

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌همینجورم

البته فقط موقع خمیازه

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
ضربه نخورده؟دندونات قشنگ میخوابه رو هم به حالت طبیعی؟ یعنی فک بالات جلوتره؟

نه

باورت میشه الان دقت کردم 😂که آره رو هم میخوابه و دندونای فک بالا خیلی کم ولی جلو تر از دندونای فک پایینن

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

منم‌همینجورمالبته فقط موقع خمیازه

چند وقته؟

اگه تو سنش هستی اره چون من اینجوری بودم پدرم درآمد

الان درست شدی؟ ۱۹ سالمه

چند وقته؟

از زمانی ک یادمه بوده

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
نهباورت میشه الان دقت کردم 😂که آره رو هم میخوابه و دندونای فک بالا خیلی کم ولی جلو تر از دندونای فک ...

خب پس فکت طبیعیه گلم😁😍

از هر دو سمت فک برای غذاخوردن استفاده کن

آدامس زیاد نجو

اگه دندان قروچه داری نایت گارد بخر

از لحاظظ عفونت لثه و فک رو بررسی کن

اگه دندونات روکش شده اونم میتونه دلیلش باشه

بری دندانپزشک میگن بهت دلیلش رو❤️

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

خب پس فکت طبیعیه گلم😁😍از هر دو سمت فک برای غذاخوردن استفاده کنآدامس زیاد نجواگه دندان قروچه داری ن ...

خب خیالم راحت شد😝

ممنون خانم طلا💖🫂

گوگل میزنی یه چیزایی میاره😰🤲🏻

آخه یه وریم غذا میخورم پس بخاطر اونه😂

خب خیالم راحت شد😝ممنون خانم طلا💖🫂گوگل میزنی یه چیزایی میاره😰🤲🏻آخه یه وریم غذا میخورم پس بخاطر ...

گوگل میزنی س ، میگه سم؟سیب؟سپاه؟سالار؟سینما؟ آهااا سرطانننن(البته دور از جونت)😂

یهو کارو تموم میکنه.

خواهش میکنم عزیزم 💖 

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز