2777
2789
بیشتر حسم میگه شما روش کراش زدی و حس میکنم ی طرفه اس و توجه اون از رو کنجکاویه ولی اگه تلاش کنی شاید ...

کی خونه میخریم؟

الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم
چیزایی که من بگفتی مال اینده ی دورهوگرنه بهت میگفتمولی سعی کن زیاد صدقه بدی

من تو خوابم خیلی چیزها رو میفهمم ،باورت میشه خواب بیست سال قبلم الان تعبیر شده ،خیلی تو خواب چیزها رو میفهمم ،جرات ندارم بگم ،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر حسم میگه شما روش کراش زدی و حس میکنم ی طرفه اس و توجه اون از رو کنجکاویه ولی اگه تلاش کنی شاید ...

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

من تو خوابم خیلی چیزها رو میفهمم ،باورت میشه خواب بیست سال قبلم الان تعبیر شده ،خیلی تو خواب چیزها ر ...

انشالا که حست برات خیر داشته باشه عزیزم

انشالا که حست برات خیر داشته باشه عزیزم

ممنون ،فعلا که زندگیم بد جور بهم ریخته اس ولی حسم میگه اینها همش درس بوده برام ،خودم از خدا خواستم چرخ زندگیم بایسته تا آدمهای اطرافم بشناسم ،سر در گم بودم از بس بلا به سرم اومده بود ،جالبه بعد اون جوری طوفان شد زندگیم که رویی از اطرافیانم دیدم که باور نمیکردم ،هنوزم درگیرم 

ممنون ،فعلا که زندگیم بد جور بهم ریخته اس ولی حسم میگه اینها همش درس بوده برام ،خودم از خدا خواستم چ ...

دیگه خدا چیزای خوب بخواه

دیگه خدا چیزای خوب بخواه

خوب بود ،با اینکه خیلی اتفاقات بد افتاد ولی آدمهایی که سرشون قسم میخوردم ،ازشون چیزهایی دیدم که انگار خدا میخواست نشونم بده چون اعتماد کرده بودم ،ولی درس بزرگی دارم میگیرم که میدونم بقیه عمرم باعث رشد من میشه

ممنون ،فعلا که زندگیم بد جور بهم ریخته اس ولی حسم میگه اینها همش درس بوده برام ،خودم از خدا خواستم چ ...

سلام عزیزم میتونی به منم بگی حست میگه با چطور آدمی ازدواج دارم چه زمانی؟

بعد درمورد منو این پسری که تو فکرمه هم بگو چی میشه مرسی