2777
2789
حس میکنم ی مشکللتی پیش میاد زندگیت جور دیگه ای میجرخه ،ولی در نهایت خوشحال میشی ،صلاحت بعدا مشخص میش ...

سلام بنظرتون کنکور امسال اون چیزی که میخوام و میارم؟

فمینیست♀️عاشق نجوم و آسمون و ماه و ستاره ها ✨INFP🧚♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان‌شااللهممنونم بابت دعای قشنگت واست ۱۰ تا صلوات فرستادم انشالله به تموم خواسته‌های قلبیت برسی

ممنون ،من فقط حس میکنم ،جالبه چند نفر بهم پیغام دادن حسم درست بوده ،همین امروز یکی میگفت ،منن احتیاج دارم به دعا،از بس مشکل دارم ،خیلی ممنون

ممنون ،من فقط حس میکنم ،جالبه چند نفر بهم پیغام دادن حسم درست بوده ،همین امروز یکی میگفت ،منن احتیاج ...

منم حس خوبی ازتون گرفتم

الهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرجَهُم
بله ازدواج میکنی ،با ی کارمند حس میکنم ،قد بلند و کلاسیک و سنتی هم ازدواج میکنی

منو چرا نمیگی 😭😭

منم بگو لطفا ❤️🥲

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

منم حس خوبی ازتون گرفتم

واقعا ،ممنون ،حسم همیشه بهم درست میگه ولی خودم ی جور وسواس دارن انکار نمیخوام قبول کنم ،انگار قشنگ میبینم خیلی جیزهارو و یا آدمها رو میشناسم ولی گاهی باور نمیکنم میخوام مثبت فکر کنم و ضربه های زیادی خوردم ،دلم میخواد بهم بگن اگه درست حدس زدم 

شما خیلی دوست داشتنی و شیطونی

اینو بهم میگی لطفا 🥲🙂

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

واقعا ،ممنون ،حسم همیشه بهم درست میگه ولی خودم ی جور وسواس دارن انکار نمیخوام قبول کنم ،انگار قشنگ م ...

چیزایی که من بگفتی مال اینده ی دوره

وگرنه بهت میگفتم

ولی سعی کن زیاد صدقه بدی

اینو بهم میگی لطفا 🥲🙂به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رس ...

بیشتر حسم میگه شما روش کراش زدی و حس میکنم ی طرفه اس و توجه اون از رو کنجکاویه ولی اگه تلاش کنی شاید نتیجه ببینی ،

بیشتر حسم میگه شما روش کراش زدی و حس میکنم ی طرفه اس و توجه اون از رو کنجکاویه ولی اگه تلاش کنی شاید ...

من بازم بارداری موفق دارم؟

کی و جنسیتش؟