من دقیقا توی روزای پر خطر رابطه ی پر خطر داشتم. البته اونموقع نمی دونستم که روز پرخطریه. ولی الان میبینم روز تخمک گذاریم بوده. بعد دو سه ساعت قرص لونژیل ۰.۷۵ خوردم,دوتا باهم. الان ۵ روزه میگذره. بنظرتون خطری نیست? یه وقت احتمال بارداری نیست?
کیا تجربه داشتن و باردار نشدن ? و کیا باردار شدن?😣
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم منم دقیقا روز تخمک گذاری ام که 6 مهر بود رابطه پرخطر داشتم دو تا لونژیل خوردم امااااااااا حامل ...
وای.. مرسی از نظرت عزیزم. حالا من امشب لکه بینیم شروع شد. بنظرت پریودیه دیگه؟ شما لک لانه گزینی هم داشتی؟ امروز دکترم گفت ک 75 درصد این قرص جلوگیری میکنه و اینکه قرصای ایرانی رو نمیشه روش حساب باز کرد
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
نه عزیزم لک ندیدم اصلا تا زمانی که سقط کردم واقعا سقط از زایمان هم واس زن بدتره من خیلی کمر درد می ...
ببین منم 3 ماهه کمردردم. خیلی اذیتم. پناهآوردم به طب سوجوک. برای کمردرد راهنمایی میکنن. یک گروه پرسش و پاسخه تو تل گرام..
راه دیگه که از مامانامون شنیدیم هم قرص نر و ماده کمر بگیر و مغز سفید درونش رو ک پودر کردی با عسل مخلوط کن و بمال رو کمرت و با دستمال نخی ببند. میگن خیلی خوبه. من داروی کمر استفاده کردم اما یک بار. کسی نیست برام ببینده. شوهرم شبا دیر میاد. میگن تا 10 شب اگر داروی کمر بذاری خیلی تقویت میکنه
نه عزیزم لک ندیدم اصلا تا زمانی که سقط کردم واقعا سقط از زایمان هم واس زن بدتره من خیلی کمر درد می ...
ضمنا به خودت تلقین نکن که مثل سابق نمیشم. عزیزم من دوبار سقط بدی داشتم و دارم سعی میکنم خودمو تقویت کنم و ورزش می کنم و سعی میکنم تا بهبود پیدا کنم. شمام ان شاالله کم کم بدنت برمیگرده به حالت اول. عوارض سقط کمی بدن رو ضعیف میکنه. پسته و آجیلجات زیاد استفاده کن. ان شاالله دوتامون کاملا خوب شیم😊😉😘
مرسی عزیزدلم از راهنمایی هات و حرف های پر از انرژی مثبت ات این قرص کمر رو امروز میرم از عطاری ...
فدات عزیزم. برو دارو گیاهی قرص کمر بگو نر و ماده بده بهت و داروی کمر و ژلاتین هم بگیر. بعدش قرص کمرها رو یا با هاون بشکونش.چون خیلی سفت و محکمه. یا بذار روی حرارت شعله گاز خودش میشکنه. یه مغز سفید رنگ داره اونم سفت و محکمه. اونو هم بکوب و آردش کن. بعد میتونی اینو با داروی کمر و ژلاتینش مخلوط کنی. میتونی با عسل هم مخلوط کنی و مث خمیر میش روی دستمال نخی بمال و اونو بذار روی کمرت و ببند محکم. بهتره شب انجام بدی تا صبح روی کمرت باشه. داروی کمر هم همینطور. من مامانم برام روی کمرم گذاشت. با داروی کمر ژلاتین های ورقه ای بهت میده.اونو توی أب جوش حل کن و دارو کمر رو با اون مخلوط کن و پودر قرص نر و ماده کمر رو هم بهش اضافه کن. ژلاتین برای سفت شدن دارو هست وگرنه میریزه از روی کمر و شل و ول میشه .