2789
عنوان

آینده شغلی

422 بازدید | 15 پست

سلام من به خیاطی کردن و میکاپ‌آرتیست بودن و کارای هنری خیلی علاقه دارم ولی توی دبیرستان رشته انسانی خوندم و درسمم خیلی خوب بود، امسال پشت کنکور موندم چون خانواده ازم میخوان برم فرهنگیان ولی من اینو نمیخوام :) دنبال دانشگاه معتبری می‌گردم که برم طراحی لباس یا طراحی دوخت بخونم داخلش، ولی خب نمیشه بدون درس خوندن و شرکت کردن توی دوره‌ها خیاطی یاد بگیرم و شروع به کار کنم؟ میشه یکی نصیحتی راهنمایی چیزی داره بهم بگه؟ خیلی سرگردون و داغونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم اینجور شغل ها نیاز ب استعداد و توانایی داره ، اگ واقعن استعدادت توی این رشته ها بالاس حتمن موف ...

من حس میکنم استعدادش رو دارم چون تا حالا یسری لباسا رو بدون هیچ دوره‌ای خودم طراحی کردم و دوختم و خوب دراومده، البته به تمیزی یه آدم حرفه‌ای نیست ولی حس میکنم که اگه دوره ببینم و ادامه بدم خیلی توش خوب میشم، فقط راجب دانشگاه و مدرک مرتبط نمیدونم چیکار کنم...

میشه با آموزشگاه رفتن ولی خب اگه به زمانی بخوای مهاجرت کنی باید مدرک دانشگاهی داشته باشی حتما

شما دانشگاه معتبر و دولتی که رشته طراحی دوخت یا طراحی لباس داشته باشه نمیشناسین؟

سلام عزیزم ،من رشته دانشگاهیم مهندسی بود بعد اتمام دوره تحصیلاتم یک سالی در ارتباط با تحصیل کار کردم اما با روحیه ام سازگار نبود گذاشتمش کنار.

بعدش رفتم موسسه فنی حرفه ایی طراحی لباس یاد گرفتم یک سال و خرده ایی طول کشید ...بعدشم هم سراغ خیاطی رفتم.

باورت نمیشه تا شیش ماه قبل حتی چرخ خیاطی نمیدونستم چیه اما .تابستون هم دوره نازکدوزی رفتم هم شلوار دوزی (همه جور مدل شلوار رو یاد گرفتم و دوختم...الآنم ثبت نام دوره پیشرفته کردم..بعدش الگوسازی و مراحل بعدی 

هدف اینه برند خودمو در آینده بزنم🤍🎀

چیزی میخوای یاد بگیری ی جایی برو حرفه ایی بهت یاد بدن .

متاسفانه تو دانشگاه و اینا تو ایران طراحی لباس رو اونجوری ک باید یاد نمیدن 💫

من حس میکنم استعدادش رو دارم چون تا حالا یسری لباسا رو بدون هیچ دوره‌ای خودم طراحی کردم و دوختم و خو ...

کلاس های فنی حرفه ای شرکت کنید ، ما یکی از فامیلامون خیلی استعداد داشت باور می‌کنی بدون دوره ، الان شده بهترین خیاط و طراح لباس اینقدر هم مشتری داره ک حد نداره از بس تمیز میدوزه 

شما دانشگاه معتبر و دولتی که این رشته‌ها داشته باشه میشناسین؟

لیست دانشگاه ها رو می تونید از گوگل سرچ کنید هم باکنکور داره هم بر اساس سوابق  بیشترشون هم فکر کنم استان تهران باشن

کاربر آقا 
سلام عزیزم ،من رشته دانشگاهیم مهندسی بود بعد اتمام دوره تحصیلاتم یک سالی در ارتباط با تحصیل کار کردم ...

عزیزممم خیلی خوشحالم و افتخار میکنم که شهامت اینو داشتی که از مسیر اشتباه برگردی. طراحی لباس و خیاطی خیلی که از هم دور نیستن مگه نه؟ یعنی در حین یادگیری طراحی لباس میتونم خیاطی هم انجام بدم؟ شما وارد بازار کار شدین؟

عزیزممم خیلی خوشحالم و افتخار میکنم که شهامت اینو داشتی که از مسیر اشتباه برگردی. طراحی لباس و خیاطی ...

خیلی ممنون 😍

من عاشق طراحی لباسم..ذوق اینکه اون چیزی که می‌خوام رو میارم رو کاغذ بهش جنسیت میدم و ...خیلی قشنگه ولی اگه خیاطی بلد نباشی جز نقاشی چیز دیگه ایی نیست.

ببین یه طراح لباس حرفه ایی باید هم به دوخت مسلط باشه به الگوسازی مسلط باشه به ایده پردازی و خلاقیت .

ما سوا از هم یاد گرفتیم .توی طراحی لباس بیشتر کشیدن و خلاقیت و ایرادات اندامهای تاریخچه مد و لباس و مود برد و....