2821
2789

متنفرم از این معلم ها

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ارزش خودتون رو در گرو نمره‌ای که بهتون می‌دن ندونین و دنبال چیزی فراتر از نمره گرفتن باشید. 

بنده هم تنها درسی که تو دوران دانشگاه افتادم، درسی بود که بیشترین تسلط رو بهش داشتم! و طوری هم نشد و حتی اعتراض هم نکردم چون دوست نداشتم کنش و واکنشی با اون آدم بیخود داشته باشم!

متنفرم از این معلم ها

بخدا یطوری نگاه آدم میکنه 

یبار بهش گفتم مشکل داشتم نمیتونستم بخونم 

میگه منم یه مشکلی دارم باید صفر بزارم !

تازه با اسم کوچیکم آدمو صدا میکنه 😑

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

گلم ارزشت با ۱۷سنجیده نمیشه

هیچوقت  واس نمره غصه نخور

بزرگ بشی دنیات بزرگ تر میشه میفهمی ک نباید زیاد سختش میکردی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ارزش خودتون رو در گرو نمره‌ای که بهتون می‌دن ندونین و دنبال چیزی فراتر از نمره گرفتن باشید. بنده هم ...

واقعا گل گفتی 

منم امسال چون نهمم انتخاب رشته دارم برام مهمه 

سال های قبل بیخیال تر بودم که بیام خواهش کنم

گلم ارزشت با ۱۷سنجیده نمیشههیچوقت واس نمره غصه نخوربزرگ بشی دنیات بزرگ تر میشه میفهمی ک نباید زیاد ...

میدونم مشکل اینجاس نهمم انتخاب رشته دارم 

باید فقط امسال محکم بچسپم تا رشته بیارم و باید معدلم بالا باشه

میدونم مشکل اینجاس نهمم انتخاب رشته دارم باید فقط امسال محکم بچسپم تا رشته بیارم و باید معدلم بالا ب ...

میاری

خدا بزرگه

فقط قدر خودتو بدون

خودتو با نمره نسنج

تو باارزش تری

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چقدر بچه ای بزرگ شید بفهمید که نمره تعیین کننده آینده شما نیست

اگر آرزوی شما شغلی مثل وکالت باشه حالا چه خوب چه بد یا سخت و بسته به رشته تو و رشته به نمره هست تعیین کننده میشه ! اما اینا شامل آینده همه نیست خیلیا میتونن بدون نمره هم بهترین باشن