2777
2789
عنوان

بی‌خوابی شوهرم😪

238 بازدید | 23 پست

شوهرم شبا یک ساعت که میخوابه دیگه سیر خواب میشه خوابش نمیبره صبحا هم کلافه و عصبی هست

دیشبم خوابش نمیبرد صبح یه دعوا راه انداختو رفت بعد زنگ پشت زنگ پیام پشت پیام که ببخشید کلافه بودم

تا حالا براتون پیش اومده اینجوری بشید چ دکتری باید بره 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازاونجایی ک شوهرمن ۱۲ساله شبکاره من جمعه ها ک آفه این اوضاع رو دارم چون عادت کرده ب شب بیدارموندن.

ی جورایی دیگه عادت کردیم شبا بیداره فیلم میبینه سیگارقلیون صبح ساعت ۸میخوابه تااااااا شب ک دوباره بره سرکار

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بهش خوراکی های خواب آور بدهمث لبنیات دوغ ماستیا دمنوش بابونه بده برای ارامش اعصابش

باشه عزیزم مرسی اتفاقا یه چند شب شیر میخورد ندیدم بیدار بشه

ازاونجایی ک شوهرمن ۱۲ساله شبکاره من جمعه ها ک آفه این اوضاع رو دارم چون عادت کرده ب شب بیدارموندن.ی ...

شوهر من شب کار نیس اتفاقا کارشم در طول روز سخته خسته‌ام هست ولی خوابش نمیبره جدیدا مشکلی هم نداشتیم که بگم از اعصابشه یا استرس گرفته

اول دکتر بره بهتره

اره خودمم نظرم همینه ولی میترسم دارو خواب آور و اینا بهش بده عادت بکنه بهشون نتونه کنار بزاره

شوهر من شب کار نیس اتفاقا کارشم در طول روز سخته خسته‌ام هست ولی خوابش نمیبره جدیدا مشکلی هم نداشتیم ...

ی چی بپرسم ناراحت نمیشی؟؟؟نمیخوام نگرانت کنم اما حواست باشه ب مواد و مصرف.

دایی من اینجوری بود بااینکه صبح کارش سنگین بود شبا خواب نداشت.بعدافهمیدیم چون صبح بتونه باانرژی کارکنه مصرف میکنه ک اثرش میمونه و شب بی خواب میشه.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره خودمم نظرم همینه ولی میترسم دارو خواب آور و اینا بهش بده عادت بکنه بهشون نتونه کنار بزاره

نه نگران نباش هدف دکتر اینه ک خوابش تنظیم بشه 

ان شاالله مشکلش حل بشه عزیزم 

خدا یاورت باشه💕💕💕

گویند خدا همیشه با ماست .ای غم نکند خدا تو باشی 

منم هر چندوقت یکبار اینجوری میشم 

به خاطر مشغله های فکری و زندگیه

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ی چی بپرسم ناراحت نمیشی؟؟؟نمیخوام نگرانت کنم اما حواست باشه ب مواد و مصرف.دایی من اینجوری بود بااینک ...

ن بابا ازش مطمئنم ولی باز ممنون که گفتی