2777
2789
به نظرتون من باردارمسه روز مونده به موعدمترشح خیلی داشتم این ماه سینه درد دارمبیحالم شدیداًزیر شکمم ...

من که باردار شده بودم هیچ علامتی نداشتم ولی یه چیزی ته دلم میگفت باردارم، یه حس ششم داشتم انگار.

یادمه رفته بودم بازار جای حبوبات بخرم،فروشنده برای اینکه بگه جنسش خوبه محکم زد به میز خیلی محکم.من توی دلم گفتم اگه باردار باشم ترسیدم که،آقاهه اصلا فکر نمیکنه شاید خانما باردار باشن بترسن انقد محکم کوبید شیشه رو....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که باردار شده بودم هیچ علامتی نداشتم ولی یه چیزی ته دلم میگفت باردارم، یه حس ششم داشتم انگار.یادم ...

وقتی هم آزمایش بتا داده بودم،زنگ زدم آزمایشگاه تلفنی جوابشو بگیرم تا عصری که حضوری برم .خودم میدونستم خانمه میگه مثبت هست، یه چیزی ته دلم میگفت باردارم ولی هیچ علامتی نداشتم جز سینه درد خیلی کم

وقتی هم آزمایش بتا داده بودم،زنگ زدم آزمایشگاه تلفنی جوابشو بگیرم تا عصری که حضوری برم .خودم میدونست ...

عزیزم ناراحت نباش به خدا توکل کن  و اصلا امیدتو از دست نده من پیش یه خانم دکتری میرم خیلی کاربلده و آدم درستیم هست به نظرم تو برو پیشش اینشالا که سال دیگه بچه تو بغل بگیری اسم دکتره مریم السادات شریفی هست دکتر خوبیه

به نظر این دفعه به جای همین جوری اقدام کردن زیر نظر یه دکتر خوب اقدام کن اینشالا این دفعه جواب بده ع ...

یه دفعه باردار شدم خب رفتم دکتر گفت اقدام کن و استرس نداشته باش

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌

یه دفعه باردار شدم خب رفتم دکتر گفت اقدام کن و استرس نداشته باش

بهش نگفتی خسته نباشی دکتر خودم نمیدونستم باید استرس نداشته باشم دکتر باید با آدم حرف بزنه و حرفاشو گوش نه فقط منتظر باشه ویزیت تموم شه پولشو بگیره واسه دکتر خوب تیلی مهمه من خودم هر وقت رفتم پیش دکتر راضی بودم انصافا ازش

بهش نگفتی خسته نباشی دکتر خودم نمیدونستم باید استرس نداشته باشم دکتر باید با آدم حرف بزنه و حرفاشو گ ...

فقط بهم قرص و ویتامین داد دیگه چیزی نگفت

ببین من اسم دکترم مریم السادات شریفیه واقعا با وجدان و کار درسته به نظرم یه ویزیت پیشش برو وقتتو پیش ...

کدوم شهرین