کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9570 عنوان تقویت کننده مژه 84 بازدید | 9 پست از چه روغن یا محلول گیاهی برای پر پشت شده مژه استفاده کردید و نتیجه گرفتید؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍 1403/09/18 | 11:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3699 من سریتازدم برگشت الان مدتیه روغن رزماری وکرچک میزنم تاببینم چی میشه و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9570 من سریتازدم برگشت الان مدتیه روغن رزماری وکرچک میزنم تاببینم چی میشه میگن اگه سریتا رو قطع کنی ریزش مژه میاره مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3699 میگن اگه سریتا رو قطع کنی ریزش مژه میاره ریزش نداشتم ولی فک می کنم برگشته مثل اول نشده ها و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9570 من سریتازدم برگشت الان مدتیه روغن رزماری وکرچک میزنم تاببینم چی میشه یه خانم میگفت روغن بادام شیرین خوبه . به نظرتون تاثیرش خوبه برم بخرم؟ مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
samiiiiiinjoon عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 3971 من سریتازدم برگشت الان مدتیه روغن رزماری وکرچک میزنم تاببینم چی میشه سریتا زدی خیلی تغییر کرد؟من الان یه ماهه میزنم فقط بلند شده زیادم شده و نه جوری ک معلوم باشه دور مژه هام پوسته های نازک هست ولی خب تغییر زیادی حس نمیکنم شما چقد زدی جواب گرفتی؟
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3699 یه خانم میگفت روغن بادام شیرین خوبه . به نظرتون تاثیرش خوبه برم بخرم؟ نمیدونم بادامونشنیدم ولی ترکیب رزماری وکرچک روخیلی دیدم تونی نی سایت تعریف کردن و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3699 سریتا زدی خیلی تغییر کرد؟من الان یه ماهه میزنم فقط بلند شده زیادم شده و نه جوری ک معلوم باشه دور مژه ... من سه ماه زدم بهترشداره و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
کیک_یخچالی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9570 نمیدونم بادامونشنیدم ولی ترکیب رزماری وکرچک روخیلی دیدم تونی نی سایت تعریف کردن ممنون👍 مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3699 ممنون👍 قربانت و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را