2777
2789
عنوان

آموکسی کلاو

1212 بازدید | 14 پست

دخترم ۱سال و ۱ماهشه سرفه خلط دار و آبریزش بینی داره که شربت پلارزین کیدز خودم از داروخونه گرفتم .قطره بینی هم دکتر نوشته .الان چن روزه شربت میدم بهتره ولی هنوز خلط داره با یه متخصص کودکان تلفنی صبت کردم گف آموکسی کلاو ۳۱۲ هر ۸ساعت ۴سی سی بدم ولی چون معاینه نکردن تلفنی صبت کردم حس میکنم چون بیش از حد خلط نداره کمتر بدم بهتره کسی بوده به بچش تو این سن داده باشه.اخه حالش اونقد بد نیس که نیاز به دکترباشه فقط میخوام چرک خشکن بدم که این خلط ها خشک بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من ده ماهش بود دادن چند ساعت بعد تمام بدنش تاول قرمز شد داغون شد حساسیت دارویی داشت حالش داغون ...

اخه من قبلا تو چن ماهگیش دکتر آموکسی سیلین داده حساسیت نداشت ۱۰ ماهه کوچیکه

سلام عزیز آموکسی سیلین و کلاب باهم فرق دارن

من خودم به شخصه به آموکسی کلاب حساسیت دارم ولی با آموکسی سیلین اوکیم اگه میتونی حضوری ببرش دکتر که یه وقت خدایی نکرده حساسیت نده بچه

چقد دادین بچتون چن سالش بود و اینکه چقد خلط داشت

دقیق یادم نیست تو همین سن بود ده ماهش بود ، خلطش زیاد بود چون تبش خیلی بالا بود .سی سیشو یادم نمیاد ولی شربت آموکسی کلاو ششصد و خورده ای بود نه ۳۱۲ ، قوی تر بود