دخترم ۱سال و ۱ماهشه سرفه خلط دار و آبریزش بینی داره که شربت پلارزین کیدز خودم از داروخونه گرفتم .قطره بینی هم دکتر نوشته .الان چن روزه شربت میدم بهتره ولی هنوز خلط داره با یه متخصص کودکان تلفنی صبت کردم گف آموکسی کلاو ۳۱۲ هر ۸ساعت ۴سی سی بدم ولی چون معاینه نکردن تلفنی صبت کردم حس میکنم چون بیش از حد خلط نداره کمتر بدم بهتره کسی بوده به بچش تو این سن داده باشه.اخه حالش اونقد بد نیس که نیاز به دکترباشه فقط میخوام چرک خشکن بدم که این خلط ها خشک بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نظر شخصی منه مادر اینه ندی . هم بچت کوچیکه هم میگی زیاد حالش بد نیست . آبریزش بینی داره؟ اگه آبریزش معمولیه یعنی چرکی نیست ولی اگه خیلی زرد و یا سبزه یعنی عفونته و باید بدی
دقیق یادم نیست تو همین سن بود ده ماهش بود ، خلطش زیاد بود چون تبش خیلی بالا بود .سی سیشو یادم نمیاد ولی شربت آموکسی کلاو ششصد و خورده ای بود نه ۳۱۲ ، قوی تر بود