2777
2789

عزیزم انشالله که مثبته..اول اینکه تا روز چهارده صبر کن و دوم اینکه علایم پری میتونه علائم بارداری هم باشه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

سلام عزیزم منم روز دوازدهم انتقالمه و هیچ علائمی جز دردای پریودی که میاد ومیره ندارم..چند روزه دنبال یه نفر میکردم  مثل خودم باشه باهاش حرف بزنم...چه علائم دیگه ای داری؟؟ممنون میشم جواب بدی آخه من خیلی نگرانم

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستی منم دیروز و امروز بیبی چکم منفی بود خیلی حالم گرفته است

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...
ایشالا که همتون مامان شدید عزیزان منم تازه سیکل ivf رو شروع کردم تازه قرص ال دی روشروع کردم شماها ...

من 4مرداد تخمک کشی بود و 30آبان انتقال جنینم ...برام دعا کنین هیچ علائمی ندارم دوروزه دردای پریودی میاد و میره بیبی چکم منفی بود حالم بده

من 4مرداد تخمک کشی بود و 30آبان انتقال جنینم ...برام دعا کنین هیچ علائمی ندارم دوروزه دردای پریودی م ...

چرا اینقدر فاصله داشت بین تخمک کشی و انتقالتون؟؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
چرا اینقدر فاصله داشت بین تخمک کشی و انتقالتون؟؟

تشخیص دکترم بود گفت اگه جنینات فریز بسن خیلی بهتره

تشخیص دکترم بود گفت اگه جنینات فریز بسن خیلی بهتره

کجا ای وی اف کردین؟ نگران نباشین. ان شالله که باردارین. ببخشید میشه بپرسم هزینه اش چقدر شد برای شما. قبلش چه آزمایشایی دادین؟

کجا ای وی اف کردین؟ نگران نباشین. ان شالله که باردارین. ببخشید میشه بپرسم هزینه اش چقدر شد برای شما. ...

من نوین مشهد دکترم هم خانوم دکتر منصوری فر.

..کلی آزمیشات خون هپاتیت دیابت ایدز گلبولهای فرمز و عفونت خون و کلسترول و کلی ازمایشای دگه 

ازمایشای هورمونی تیرویید تی اس اچ .اف اس هاش.پرولاکتین ال هاش و.....عکس رنگی رحم.سونوی روز سوم و سیزدهم پریود .ازمایش اسپرموگرام همسرم ...

من نوین مشهد دکترم هم خانوم دکتر منصوری فر. ..کلی آزمیشات خون هپاتیت دیابت ایدز گلبولهای فرمز و عفو ...

من تقریبا همه آزمایشارو انجام دادم طی دو سه ماه پیش، فقط عکس رنگی نداشتم که اونم این سری دکتر برام نوشت. گفت روز هشتم برم. همسر هم آزمایش دادن. بعد گفتن جوابشو روز دوم پریودی ببرم. دیگه نمیدونم کی شروع میکنن برام دارو بدن. بعد یه سوالم دارم. موقعی که داروی تحریک تخمکگذاری استفاده میکنیم هم باید فعالیت زیاد نداشته باشیم؟ چون ما ماه بعد یه اثاث کشی خواهیم داشت. بنظرتون بهتره ماه بعد سیکل رو شروع نکنم؟

من تقریبا همه آزمایشارو انجام دادم طی دو سه ماه پیش، فقط عکس رنگی نداشتم که اونم این سری دکتر برام ن ...

نه فقط بعد از تخمک کشی نباید کار سنگین انجام  بدی قبلش خیلی مهم نیست

من 4مرداد تخمک کشی بود و 30آبان انتقال جنینم ...برام دعا کنین هیچ علائمی ندارم دوروزه دردای پریودی م ...

هایپر شدی که فاصله افتاد؟؟؟؟

الهی به حق 5تن باردار باشی و بیای با خبرای خوب خوشحالمون کنی گلم

هایپر شدی که فاصله افتاد؟؟؟؟ الهی به حق 5تن باردار باشی و بیای با خبرای خوب خوشحالمون کنی گلم

اره تخمکام زیاد بود و بعدشم چون تنبلی تخمدان داشتم دکترم ترجیح داد جنینا فریز بشن..شما ها برام دعا کنین دوشنبه باید برم آزمایش...هیچ علائمی ندارم و خیلی نگرانم.شوهرم عاشق بچه است