2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 125949 بازدید | 17472 پست
نوش جانت بانو راستی نگفتید از کدوم قطع این سرزمین مادری هستید

ای خواهر 

سرزمین مادریم  یه جا و محل زندگیم یه جا دیگه س

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بسم الله الرحمن الرحیم 

خدایا شکرت بخاطر سقف بالای سرم ،بخاطر ماشین زیر پایم

خدایا شکرت بخاطر سر و سامون گرفتن و خوشبختی داداش هام

خدایا شکرت بخاطر کهکشان ها

خدایاشکرت بخاطر قدرت صبر

خدایا شکرت بخاطر قدرت بخشش

خدایا شکرت بخاطر کنترل خشم

خدایا شکرت که قراره از جایی که فکرشو نمیکنم روزی بهم برسونی

خدایا شکرت بخاطر غفور بودنت

خدایا شکرت بخاطر اطرافیان عالی ام

خدایا شکرت بخاطر دوستان بی نظیرم

خدایا شکرت بخاطر افرادی عالی که سرراهم قرار میدی

خدایا شکرت بخاطر همسرم مهربانم

خدایا شکرت بخاطر رابطه عاشقانه بین منو همسرم

خدایا شکرت بخاطر نعمت برق

خدایا شکرت بخاطر اتفاقاتی که دلخواهم بود و مصلحت نبود و نیفتاد

خدایا شکرت بخاطر اتفاقاتی که دلخواهم نبود و مصلحت بود  و افتاد

خدایا شکرت که عزت من دست تو هست و تو به من عزت میدی 

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا و سالم و صالحم 

خدایا شکرت که مسیر هدایتمون رو هموار میکنی 

خدایا شکرت بابت سلامتی دوستانم

خدایا شکرت بخاطر پیشرفتم در والیبال 

خدایا شکرت بخاطر خلقت میکروب های مفید که تو زندگی بهم کمک میکنن

خدایا شکرت بخاطر خلقت آب که منو سیراب میکنه

خدایا شکرت بخاطر آفرینش گیاهان که باعث شادی و آرامش من هستن

سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم شکرگزاری_فاطمه_بانو#  

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا شکرت بخاطر دختر زیبا و سالم و صالحم دختر کی فاطمه؟

ممنون هدا جون 

قراره خدا بهم بده دیگه😁💚

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
فاطمه جان اسم برنامه چیه خیلی خوشم اومد منم همیشه کلی اسکرین شات تو گوشیم نگه میدارم که یه یدفعه ...

گلم اسمشNote

منم قبلا کلی اسکرین میگرفتم که وقتی دنبال یه چیزی میگشتم محال بود پیداش کنم ازبس زیاد بودن الان این برنامه خیلی کارمو راحتر کرده 

عزیزم اینه

سلام مهربونا صبح همگی بخیر 💟

ما این چند روز مشغول تدارک روز معلم و جشن توی مدرسه دخترم بودیم

خیلی عالی شد 

خودمم توی آموزشگاه سورپرایز شدم 😍😍😍

خیلی روز بیاد موندنی شد

با دو تا از اولیا ها کلاس دخترم رو کلی تزیین کردیم 

میز رو پر از گل کردیم و کادو . دسر و شیرینی چیدیم

برف شادی . بمب شادی .فشفشه رو هم موقع ورود معلم قرار شد بزنن

تا دستگیره در باز شد همه جیغ و هورا و بمب شادی ها رو ترکوندن 

ولی معلم نبود 🙈🙈🙈 یکی از دانش آموزا بود که همیشه دیر می کرده 😆😆

کلی از بقیه کتک خورد که چرا دیر اومدی ؟؟؟ 😉😉

بعدش معلم اومد و خیلی روز به یاد موندنی شد😍

گلم اسمشNoteمنم قبلا کلی اسکرین میگرفتم که وقتی دنبال یه چیزی میگشتم محال بود پیداش کنم ازبس زیاد بو ...

ممنون عزیزم 

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

هرجایی هستی انشالله دلت خوش باشه ❤️

الهی امین 🥺

ممنون محیا جون 

استارتر میخوام در یه زمینه ای باهاتون مشورت کنممیشه درخواست دوستی بدم؟اینجا ممکنه یکی منو بشناسه یهو ...

باشه 

فقط خانمی اگه دیر جواب دادم ناراحت نشو چون الان می خوام دخترمو به مدرسش برسونم یه ساعت دیگه خونم 🌹