2821
2789
عنوان

خیلی نگرانم 😔

209 بازدید | 10 پست

تورو خدا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه 

من ۶ ماهه تو اقدامم 

واسه اولین باره که پری عقب افتاده 

الان شده ۱۸ روز که عقب افتاده 

آزمایشم منفی بود 

شنبه هفته پیش دو تا آمپول پروژسترون و یکشنبه هم دو تا زدم ولی هنوز پری نیومده 

خیییییلی نگرانم 

نمیدونم چیکار کنم 

اگه بعد از دو هفته بازم نشدم چیکار کنم 

تورو خدا کمکم کنید 😓

من نمی دونم الهی بزودی زود نی نی دار بشین الهی آمین

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمالا از لحاظ هورمونی ریختی بهم.به نظرم برو تحت نظر یه دکتر خوب.خودت و همسرت هم ی چکاپ کلی بدین.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

منم 9ماه اقدام بودم و زمان پریود م عقب میوفتاد و هر بار فکر میکردم باردار شدم تا اینکه بعد از  ازمایش همسری فهمیدم واریکوسل داره الان سه ماهه عمل کرده و هنوز نی نی ندارم ولی تو این سه ماه پریود ب موقع میشم ولی همچنان از نی نی خبری نیست...بهتره همسرتون ی از بده.

منم 9ماه اقدام بودم و زمان پریود م عقب میوفتاد و هر بار فکر میکردم باردار شدم تا اینکه بعد از  ...

چون توی اقدامیم همه آزمایشارو داده مشکلی نبوده خداروشکر 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز