2777
2789
عنوان

چرا بیدار شدین

420 بازدید | 52 پست

من امتحان اقتصاد مستمر دارم کل شب رو نتونستم از استرس بخوابم الان دارم میلرزم قلبم تند میزنه توروخدا برام دعا کنید دهم انسانی ام نیم ساعت دیگه باید برم مدرسه دارم از استرس میمیرم لعنت به درس لعنت به همه چی که منو نابودم کردن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجازندگی می‌کنی مامجازی شذیم

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

تا ۲درس میخوندم الان باید برم امتحان بدم

اوه چخبره خرخونی؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اول باید برم جایی ک از استرسش داره قلبم میاد دهنم 

بعدشم سرکار 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

لطفا آرام باش عزیزمهیچ اتفاقی قرار نیست بیفتهمدام بگو : لا حول و لا قوة الا بالله، آروم میشی

اگه کم بشم چی نمره های دیگمم خوب نیست دلم رو به چی خوش کنم دارم از استرس میمیرم