2777
2789
خوشبحالت عزیزم من عادت داشتم یساله تاصب بیدارم از۵و۶صب میخوابم تاکل روز امشب گفتم ۱۲بخوابم صددف پاشد ...

کم کم عادت میکنین 😊

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

🥺خداروشکر چیزی نشده مرسی که گفتی عزیزم از گریه سردرد شدم

خدا ب دور کنه پارسال تو بیمارستان بچه دوساله دیدم از پله طبقه دوم افتاده بود صورت و دماغ و اینا داغون بود

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مادر شوهرمم خونمون بود کلی برام حرف درآورد خیلی معذرت میخوام حتی کنترل رو ادرارم نداشتم

بابا اینا چرا همچین میکنن

اصلا مهم نباشه واست

هرگی هرکیو قصاوت کنه خودش گرفتار میشه

کاربری دست خواهر بزرگ و خواهر کوچک 🥰

اره بیچاره فکر کن اینقدر خرج این پسره احمق کرده از همه چیز بهترین براش حتی خونه و ماشین هم خریده بعد ...

یه سری بچه ها نمک نشناسن حرمت هیچیو نگه نمی‌دارن والا

واااا خب وقتی بچه می‌خوابه باید حتما دور تا دورش بالش بزاری که نیوفته چرا بالش نذاشتی؟؟؟

آخه تو تخت افقی خوابیدیم که راحت باشیم از بالا افتاد نمیدونم چجوری شد اصلا یادم نمیاد چجوری بیدار شدم

با اینکه یه تخت دیگه بود اونجوری خوابیدیم عذاب وجدان داره میکشتم😔

بابا اینا چرا همچین میکنناصلا مهم نباشه واستهرگی هرکیو قصاوت کنه خودش گرفتار میشه

اون شب فقط شوهرم دید چی کشیدم 

من بخشیدم مادرشوهرمو اون شب 

ولی خدا چی 

ببین تو اون وضع حال خرابیم حرفایی زد بهم که شوهرم بهش گفت آماده شو ببرمت خونت اومدی اینجا دعوا بندازی به مادرش گفت 

آخه تو تخت افقی خوابیدیم که راحت باشیم از بالا افتاد نمیدونم چجوری شد اصلا یادم نمیاد چجوری بیدار شد ...

ببین بچه کارش مشخص نیست اصلا 

وقتی می‌خوابید حتما روی زمین در کن از پتو و بالش دور تخت

من اصلا تحملشو ندارم خیلی سخته

بچه اولته برا همین اون بچه الان دیگ فراموش کرده تو آرامش خوابیده توم ب خودت استرس نده الکی نیس ک با ی افتادن چیزیش بشه بچه 

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖