2777
2789
عنوان

ایدز و زگیل

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 30 پست
وای اخی چندسالشه

28

افسردگی گرفته اصلا باهیچکس حرف نمیزنه رفت وامد نمیکنه جواب تلفن نمیده

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا ؟؟ از طریق ترمیم ناخن هم میگیرن؟؟ دیگه از چی؟؟

اره دستگاه الوده باشه و دست طرفم زخم بشه خون بیاد یه همچین چیزی شه منتقل میشه بقیش سرنگ الوده واینا

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

تورو چی؟؟؟ یعنی با تو چطور رفتار کرد که فکر کردی تورو جدا میخواد

والا ما س..س نداشتیم

ی سالم نشد خواست بیاد خواستگاری ک کات کردیم

۴ سال رفتو برگشت رفتو برگشت 

ولی توو همه این سالا ادای پیعمبرارو درمیورد ی بارم ازمن سک س نخواست 

تا اینکه این سری ک داشت دوباره برنامه میچید بیاد خواستگاریم ننه هامونم صحبت کرده بودیم

کات کردیم بعدش فهمیدم طرف میرفته پیش زنای خراب نیازشو برطرف میکرده 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
نیستن فقط بی حیا شدن دختر مجرد جوری میگه می ترسم حامله باشم انگار صدسال متاهل

دقیقا، نمیدونم اون حجب و حیا کجا رفته،من ۳۲ سالمه و مجرد، هنوز به نظرم دوست پسر داشتن بدترین کار و زشت ترین کاره

اخ مجرد؟

اره مجرده تک پارتنر بود اول فک کرد از اون گرفته اون ازمایش داد دید منفیه برااین مثبت بعد تازه متوجه شدک جریان چیه 

اره مجرده تک پارتنر بود اول فک کرد از اون گرفته اون ازمایش داد دید منفیه برااین مثبت بعد تازه متوجه ...

اخ حتما باپسرم کات کرده دردش بدتر شد

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
وای پسر شانس آورد ازش نگرفته

اره خداروشکر دیگ جواب اونم نمیده کلا خودشو از همه کس وهمه چیز محروم کرده