2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های منم اینطورن هردو خرو پف میکنن به مقدار زیاد دد بردم دکتر خداروشکر مشکلی هم ندارن

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

مشکل لوزه نداشته باشه؟؟

خندم گرفت😄بچه خروپف

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
مشکل لوزه نداشته باشه؟؟خندم گرفت😄بچه خروپف

بچه های من یکی پنج سالش نشده 

یکی هم دوساله هرو خرو پف میکنن بلند 🥴😂😂

شفای 🥴 اونایی که اینکه اینجا  رو اونقد جدی گرفتن که فکر میکنن افسر سی آی اِی هستن😑🥴

بچه های من یکی پنج سالش نشده یکی هم دوساله هرو خرو پف میکنن بلند 🥴😂😂

وای عزیزم😄😄خداحفظشون کنه

حالا من تو خونم یه خرسه گنده دارم که خروپف میکنه😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اگه داشته باشه از الان مشخص میشه یعنی تا حالا دکتر چیزی نگفته در این باره!!!

بله ببرید دکتر چکاپ میکنه بهتون میگه

بالشت زیر سرشم خیلی کوتاه یا خیلی بلند نباشه