2777
2789
عنوان

خودکشی کرده 💔

456 بازدید | 26 پست

پسر عمویی شوهرم شوهرم سر یه بحث با خانواده و فامیل خودکشی کرده با اسلحه 

🤧خیلی ناراحت شدم 

بیهوشه الان سه روزه

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمه نوجوان بودم رفته بودم کلاس زبان

دوست صمیمی م زنگ زد گفت مسیحا من قرص خوردم خدافظ

خدا میدونه چی بهم گذشت زنگ زدم خانوادش رو خبر کردم بردنش بیمارستان

الان ماشالله یه پسر داره با منم قطع رابطه س🤣

اسلحه از کجا گیر اورداون مرد نباید اینطوری میشدحداقل باید آدرس رابط هاش رو به ما میگفت بعد میرفت 😫

همیشه داشته

این آدم خوب و منطقی بود نمی‌دونم چرا اینکارو کرد جلو خانوادش دست به خودکشی زده

دیگ آدم وقتی به تهش برسه همینه ....

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یادمه نوجوان بودم رفته بودم کلاس زباندوست صمیمی م زنگ زد گفت مسیحا من قرص خوردم خدافظخدا میدونه چی ب ...

این الکی خودکشی نکرده خانوادش اذیتش میکردن جلو اونا دست به خودکشی زده

یادمه نوجوان بودم رفته بودم کلاس زباندوست صمیمی م زنگ زد گفت مسیحا من قرص خوردم خدافظخدا میدونه چی ب ...

این بده 😂😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

دیگ آدم وقتی به تهش برسه همینه ....

این واقعا به تهش رسیده !خانوادش خیلی بهش بدی کردن 

ازدواج اجباری 

کار اجباری و.....

یکی از فامیل های دور همسرم چند روز پیش خودکشی کرده 

امروز فهمیدن  پلیس جنازش پیدا کرده بوده پسر جوان آدم واقعا میمونه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»