2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

205 بازدید | 17 پست

یه دوست داشتم خیلی بهش زنگ میزدم اونم زنگ میزد ولی دیگه کم کم اون زنگ نزد من زنگ میزدم عادت داشتم بهش زنگ بزنم هر روز بعد ی هفته یه ماه زنگ نزدم دیدم زنگ نزد الان چن ماهه زنگ نزدم اونم زنگ نزد شما باشین دوباره بهش زنگ میزنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا عیییین منی . دیگه نمیزنم الان دو هفتس تانرنه نمیزنم دخترشم مریض بود ینی من همیشه میززددم دست پسر من شکست یه‌ زنگ نزد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دقیقا مثل من و دوستم.خیلی بده.حس میکنم ازم ناراحته اما چرا نمیدونم.هرروز زنگ میزد الان دو ماهه نزده ...

من چیزی نگفتم ناراحت شه دیدم همش دارم من زنگ میزنم یه مدت زنگ نزدم دیدم اونم نزد

من همه چی رو براش تعریف میکردم اونم میگفت ولی الان که میبینمش هم چیزی راجع به خودش نمیگه

منم یه دوست اینجوری داشتم دیگه کارش به جایی رسیده بود که من میدید خودش میزد به اون راه که من ندیده مثلا 

تهش متوجه شدم داره بهم حسادت میکنه 

بیخیالش شو 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

خانما با اجازه اسی محترم

ببخش 

سوالمو اینجا میگم 

مستاجر مغازم یک ماهه قرار داد نوشته ولی الان میگه میگه میخوام برم 

قرار آخر دی بره و قرار شد مشتری جدید پیدا کنم

به نظرتون با این اوضاع داغون اقتصادی برای مغازه ام مشتری میاد؟ 

منم یه دوست اینجوری داشتم دیگه کارش به جایی رسیده بود که من میدید خودش میزد به اون راه که من ندیده م ...

چند بار بهش زنگ زدم از پارسال یکبار هم زنگ نزده من باید زنگ بزنم مگه اگه من براش مهم نیستم اونم مهم نیس

منم یه دوست اینجوری داشتم دیگه کارش به جایی رسیده بود که من میدید خودش میزد به اون راه که من ندیده م ...

چن وقت پیش دیدمش گفتم دیگه چرا زنگ نمیزنی خندید چیزی نگفت

چند بار بهش زنگ زدم از پارسال یکبار هم زنگ نزده من باید زنگ بزنم مگه اگه من براش مهم نیستم اونم مهم ...

آره مثل خودش رفتار کن بعضیا لیاقت توجه ندارن متاسفانه 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿