2777
عنوان

مظنه کله پاچه

106 بازدید | 14 پست

بچها تازگی کله پاچه خوردید؟ قیمتش چنده

برا دو نفر بخایم بریم بخوریم 

چقدر میشه هزینش

بناگوش

زبون

گوشت یجاش ک خوشمزه باشه

آبش..

قسمت هرکدومو داشتید بنویسید

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

من بناگوش و زبون خوردم هر کدوم ۲۵۰

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بناگوش و زبون خوردم هر کدوم ۲۵۰

وسع مالیم نمیرسه پس😂

صبح میخام برم صبونه بخوریم با پارتنرم.

خیارگوجه و گردو نداریم.

بنظرت آش حلیم یا عدسی کدومش بیشتر میچسبه

ديگه اصلا نميصرفه بيرون كله پاچه خوردن

آره واقعا خیلی گرونه انگارر.

بیشتر از لذتش 

سر پولش عذاب وجدان و ناراحتی میگیری

وسع مالیم نمیرسه پس😂صبح میخام برم صبونه بخوریم با پارتنرم.خیارگوجه و گردو نداریم.بنظرت آش حلیم یا ع ...

آره خیلی گرون شده!

به نظرم حلیم خیلی میچسبه اقتصادی هم هست

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
آره خیلی گرون شده!به نظرم حلیم خیلی میچسبه اقتصادی هم هست

اره بنظرت ساعت چند باز میکنن؟

اون ۶ونیم باید بره پادگان

منم ۷ دانشگاه دارم. ۷ طلوع آفتابه..

۶ باز میکنن حلیمی ها؟

اره بنظرت ساعت چند باز میکنن؟اون ۶ونیم باید بره پادگانمنم ۷ دانشگاه دارم. ۷ طلوع آفتابه..۶ باز میکنن ...

آره زود باز میکنن

کجا هستی تهرانی؟اگه میتونستی ادرس یه حلیم خیلی خوب بهت معرفی میکردم

آره زود باز میکننکجا هستی تهرانی؟اگه میتونستی ادرس یه حلیم خیلی خوب بهت معرفی میکردم

قمم. ولی ماشین هست اوکیم برم

قمم. ولی ماشین هست اوکیم برم

عزیزم اگر تهران بودی آشکده دارچین تو ستارخان خیلی خوبه حتما برید یکبار

انشالله بمونید برای هم