2777
2789
عنوان

مردن

84 بازدید | 12 پست

من خیلی از مردن میترسم 

مردن درد داره 

تو بیماری مردن 

با بلایای طبیعی مردن 

تو تصادف مردن 

آتیش گرفتن 

از ارتفاع پرت شدن 

با برق گرفتگی مردن 

مردن خیلی ی جوری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردن درد نداره، زندگی درد داره، مردن کمتر از یک ثانیه است تا زنده‌ای درد داری. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
مردن درد نداره، زندگی درد داره، مردن کمتر از یک ثانیه است تا زنده‌ای درد داری.

ولی بنا به گفته ادیان و کتاب آسمانی آدم برای همیشه که نمیمیره وارد جهان دیگه میشه بنا به گفته اسلام مرگ درد داره 

جدایی روح از تن درد داره و با هیج دردی در جهان قابل قیاس نیست 

وای بعد هم حساب و کتاب و همه چی 

میگم من یک جوری زندگی نکردم که خیالم از اون دنیا راحت باشه 

چه بترسی چه نترسی میمیری چرا خودتو اذیت میکنی

ولی نمیشه بهش فکر نکرد من وقتی به مردن فکر میکنم زندگی برام پوچ و بی مفهوم میاد الان مرگ خیلی زیاد شده هر روزه کلی  جوون 

میمیره یا تصادف یا قتل 

طرف و دیروز دیدی امروز دفنش کردی 

دیشب حرف زدی چهار صبح ایست قلبی کرد

هفته پیش از آینده و زندگیش میکفت الان نیست 

ولی نمیشه بهش فکر نکرد من وقتی به مردن فکر میکنم زندگی برام پوچ و بی مفهوم میاد الان مرگ خیلی زیاد ش ...

رسم روزگار اینه به قول اون شعر معروف که میگه رسم جهان نیستی است چو هستی خوش باش اگه اشتباه نکنم ، این جهان رسمش همینه اونموقع که انتظار نداری و از جایی که فکرشو نمیکنی غافلگیرت میکنه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

ولی نمیشه بهش فکر نکرد من وقتی به مردن فکر میکنم زندگی برام پوچ و بی مفهوم میاد الان مرگ خیلی زیاد ش ...

من اصلا از مردن نمی‌ترسم مردن خیلی راحت شده فقط نگران دخترم هستم پس تصمیم دارم فعلا بمونم ونرم پیش خدا تا دخترم بزرگ بشه 🙌 البته اگه خدا بهم اجازه بده 

ولی بنا به گفته ادیان و کتاب آسمانی آدم برای همیشه که نمیمیره وارد جهان دیگه میشه بنا به گفته اسلام ...

کجا گفته؟ کدوم حدیث کدوم ایه؟

اتفاقا من شنیدم شیربن ترین لحظه است حتی واسه کافرها حالا بعدش چی میشه نمیدونم، اوتی ک تو ترس ازش داری بعد مرگه و مشخص نیست چطوریه پس زباد درگبرش نباس و طبق هنون ادیان حتی اگر ی روز از عمرت باشه وفت توبه داری پس جبران کن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کجا گفته؟ کدوم حدیث کدوم ایه؟اتفاقا من شنیدم شیربن ترین لحظه است حتی واسه کافرها حالا بعدش چی میشه ن ...

والا تو قرآن درباره لحظه ی مرگ گفتن 

کی گفته خیلی شیزین 

شاید برای پیامبران نه برای ما ها ک سر تا پا خطاییم