2789
عنوان

شوهر لجنم

1295 بازدید | 40 پست

بچها دلم داره میترکه نمیدونم چیکار کنم دارم دق میکنم اولین شبیه تنهام خیلی بده من ضعیف نیستم  ابروم رفت😭😭😭😭😭😭😂😂😂😭😭😭  دارم با گریه مینویسم هیشکی نیس باهاش حرف بزنم 😭😭😂😭😭😭

بچها شوهرم خیلی مشکلات داریم ولی من بازم میبخشم ادامه میدم 

امشب تو‌جاده وسط دعوا شوهرم گفت تو ضعیفی که نمیری به من نیاز داری  گفتم صبح میرم    گفتم میرم هتل صبح میرم گفت ن تو برو خونه من میرم وسایلمو اورد پایین  بعد خواست بیاد تو نذاشتم رفت 

فکر میکردم برمیگرده 

ولی رفت  الان پیام داده صبح خضوری خرف میزنیم 

رفت خونه داداشش الان داداشش فهمبد😭😂😭😭😭😭😭😭😭  فک نمیکردم منو تنها بزاره   دلم داره در میاد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭خونه داره منو میخوره😭😭😭😭😭😭😭 من اینجا شک داشتم رفت اونجا یا نع  زنگ زدم بش گفتم مدارک من کجاس  ب بهانه مدارک بد گفتم کجایی گفت خونه داداشم هرچی عز دهنم در اومد بهش گفتم اونم هیچی نگف قطع کرد  بد پیام داد  گفتم من تنها تو رفتی اونجا داداشت بفهکه  دیگه تموم شد دیگع بمیریمم  با تو کاری ندارم

چرا وسط گریه هات میخندی؟ خنده عصبیه ؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بیا بغلم عزیزم قربونت بشم 🫂🫂🫂🫂

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم آروم باش

دنبال بهانه س

میخواد هرجور شده دکت کنه 

احتمالن به کس دیگه پشتش گرمه 

خونه رو به هیچ عنوان ترک نمن و درخواست طلاق هم شما نده 

مهریه بذار اجرا 

چقد مهریه داری؟

نذار مفت قسر در بره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱