2777
2789

البته جندماه قبلش لترزول میخوردم که باردارنمیشدم درصورتیکه همه چی اکی بود اون ماه دکترم گفت کلوموفین بخور . البته من ازطرف مادری دوقولو داریم خاله ها وخاله های مادرم تنها قرص نبود درکنارهم وخواست خدا این اتفاق قشنگ افتاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم هر چی خیره همون بشه..دوقلو بسسیاربسیبار شیرینه ..همه دوست دارن ..خیلی مورد توجه هستن ولی بسیار بسیار هم سخته... بار مالی سنگینی داره کمک حتما حتما نیاز دارتی.... خیلی بسنج ... هموونی که خیره برات سالم وصالح خوش سیریت و خوش صورت بیاد تو دلت عزیزم..

منم اين اولين بارم بود ك قرص و امپول مصرف كردم از روز سوم سيكل روزي ٢ عدد لتروزول تا ٥ روز و از روز چهارم هم روزي ١ دونه امپول hmg داشتم تا ٤ روز و روز سيزده سيكلم يه دونه فوليكول ١٧/٣٠ داشتم با ضخامت اندومتر ٨

ك فردا صبحش ٢ تا امپول hcg زدم و از چند روز قبل از تخمك گذاري و چند روز بعدش هم نزديكي داشتم يه شب درميون 

و اين ماه خيلي درد داشتم اكثر روزا زير دلم درد ميكرد و نفخ شديد و دقيقا سر ٣٠ روز پريود شدم 

با اينكه تا ماه قبل پريودام نا منظم بود 

دكتر گفته يه كوچولو تنبلي تخمدان دارم يعني چقدر طول ميكشه باردار شم ٣٤ سالمه و كيست هم نداشتم تا حالا ازمايشامم همه چي اكي بود  

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم فقط همین فرض اونم به خاطر تنبلی تخمدان میخوردم 2تا پسر الان سه ساله هستن..

خدا برات حفظشون کنه عزیزم 🥰❤ فقط اینکه میدونستی اون ماه چند تا فولیکول بالغ داشتی و سایزشون چی بود؟

سونو وآزمایش هاتون اکی بود؟ سیکل تخمک گذاری رو رعابت میکردین؟همسرتون هم ازمایش اسپرم حتما بده..شایدم ...

اره گلم همه چیز درست بود ضخامت و ذخیره و استرادیول و همسرمم کلی باز تقویتی خارجی خورد البته دکتر بهش داد به اصرار  من سونو هم ۶ تا فولیکول بالغ سایز ۱۶ و ۱۹ و ۲۰ و ۲۲ و ۲۴ و ۲۴ داشتم امپول زدم ازاد سازی و کلی تقویتی و ویتامن و فمی بست و ۵ روز هم کلو مفین  دیگه این نهایت زحمتمه 🥺🥺🥺نشم یعنی خدا نمیخواد واقعا داروها کلی عوارض دارن

منم اين اولين بارم بود ك قرص و امپول مصرف كردم از روز سوم سيكل روزي ٢ عدد لتروزول تا ٥ روز و از روز ...

عجب این همه امپول برای یه دونه فولیکول ولی بنظرم کلومفین خیلی بهتره درمان تنبلی تخمدان هم هست منم ۳۹ سالمه یه بچه دارم