نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7802 عنوان کراشم 94 بازدید | 10 پست امروز استوری داشتم ک یه دختره یود میرقصد زیرش نوشتم تصویری از شروع هر روز من اسکرین گرفته بود از استوری 😻🤣🤣🤣🤣 وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 1403/09/17 | 23:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7802 ازکجافهمیدی اسکرین گرفته پیچ من اینجوری هر کس اسکرین میگیره رد هاید میکنه بصورت خودکار هر گوشی یه جوریه مثلا یه هم اتاقی داشتم اون براش یه ستاره کنار اسم شخصی ک اسکرین میگرفت میزد اگه ایفونوهم باشید ک کاملا واضح میگه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7802 ازکجا فهمیدی اسکرین گرفته پیچ من اینجوری هر کس اسکرین میگیره رد هاید میکنه بصورت خودکار هر گوشی یه جوریه مثلا یه هم اتاقی داشتم اون براش یه ستاره کنار اسم شخصی ک اسکرین میگرفت میزد اگه ایفونوهم باشید ک کاملا واضح میگه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7802 اسکرین بگیره مگه متوجه میشی ؟ بله بله وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
پاییزی۶۳ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 2493 پیچ من اینجوری هر کس اسکرین میگیره رد هاید میکنه بصورت خودکار هر گوشی یه جوریه مثلا یه هم اتاقی داشت ... پیج شما ؟حالا شاید از روی گوشی بشه فهمید که اونم نشنیدم تا حالا ولی اینستا همچین قابلیتی تا العان ارائه نداده که استوری اسکرین بگیرن نشون بده
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7802 پیج شما ؟حالا شاید از روی گوشی بشه فهمید که اونم نشنیدم تا حالا ولی اینستا همچین قابلیتی تا العان ار ... چون برای افراد کمی اینجوریه ایفون ک حتی نوتیفش هم میاد دل درد ندارم ک بیام دورغ بگم عزیزم وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
پاییزی۶۳ عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 2493 چون برای افراد کمی اینجوریه ایفون ک حتی نوتیفش هم میاد دل درد ندارم ک بیام دورغ بگم عزیزم نه گلم دور از جون احتمالا به خاطر گوشیه