متاسفانه هم من تو این شهر غریبم هم اون، و شوهرامون همکار و دوست همدیگن، همسایه هستیم و کمو بیش باهم رفت و آمد میکنیم، من شاید ماهی یکبار برم خونشون، نمیگم برای خوردن میرم خونشون ولی آدم انتظار داره حداقل میزبان ی چایی دم کنه، در طول چندسال حتی یکبارم اینکارو نکرده، فقط تخمه رو میز هست میاره، اگرم حوصله ش بشه میوه میاره...ولی اون هفته ای دو سه روز ک میاد خونه ما من هربار بتونم یا چایی وچیزی کنارش ،یا میوه، یاتخمه و... یا چندجور پذیرایی میکنم.دوبار با شوهرم رفتیم وشوهرش خونه بوده چایی دم کرده. نمیدونم چرا اینطوریه. اذیتم میکنه رفتارش
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخه وقتی میبری براش با جون و دل میخوره، نه فقط چایی، میوه و.... هم همینطور، کلا توی خوردن تعارف نمیکنه، دیدم حتی وسیله پذیرایی روی میز داشته یا گفته خرابه یا حوصله ندارم نمیارم و ...
خیلی آدم رکیه، نمیدونم چه واکنشی نشون میده، اولین باری ک رفتم خونشون دیدم فلاسک چایی رو تکون داد و گفت عه شوهرم همه چایی رو خورده...و نشست پیشم،هنگ کرده بودم