2777
2789
عنوان

تعبیر خواب اسم بچه

74 بازدید | 11 پست

من چند بار خواب دیدم درمورد این موضوع 

یکبار خواب دیدم ک بهم گفتن (هنوز باردار نبودم و سفت و محکم مخالف بارداری مجدد بودم) دوباره بچه میاری و پسره اسمشو از علی بردار ...

و خیلی مورد ک نشونه همچنان پسر (حتی درزمان بارداری)

اما الان نی نی دخمله...البته خداروشکر و من راضی هستم ولی میخواستم بدونم تعبیر اون خواب ها چی میشه ...؟

اون اسم ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزممم همچین دخمل ناز شمارو❤️

ممنون عزیزم 

پس ب خواب ها نمیشه اعتماد کرد ؟

همش میترسم کاراشو لباساشو دخترونه بگیرم آخرش یهو بفهمم پسره 

چون برا دوست شوهرم و دوست خودم اینجوری شده

ممنون عزیزم پس ب خواب ها نمیشه اعتماد کرد ؟همش میترسم کاراشو لباساشو دخترونه بگیرم آخرش یهو بفهمم پس ...

کلا خواب و اینا بیشتر ظن و تلقینه من خودم موقع بارداریم قبل سونو همش خواب میدیدم نینیم دختره ان تی هم که رفتم گفت 70 درصد دختره انومالی 100 درصد گفت پسر با اینکه قبلش کلی لباس های دخترونه و گل سر و اینجور چیزا خریده بودیم😅 در کل فقط سونو انومالی دقیق و 100 درصد میگه ولی با این وجود بازم اشتباه میشه ولی احتمالش خیلیی کمه

'به جز قوم شوهر که ویرانگرند بنی آدم اعضای یکدیگرند' 

کلا خواب و اینا بیشتر ظن و تلقینه من خودم موقع بارداریم قبل سونو همش خواب میدیدم نینیم دختره ان تی ه ...

من انومالی زود رفتم ۱۶ هفته بود 

امروز دوباره رفتم سونو جنسیت ...ک گفت قطعی دختره ..