2777
2789
عنوان

نحسی و شومی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست
می‌دونم منظورم این که چون از نسل فرعون نبوده اون نون اثر نکرده روش

:/ 

آدم اگه مستعد باشه با یه لقمه نون نزول خوری از این رو به اون رو میشه.

موسی مستعد نبود

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اگه در مورد عدالت خدا می پرسی اینارو اون دنیا دقیقش رو خواهیم فهمیدهمین قدر بگم اون شخص درونن می خوا ...

ربطی به پستی نداده من منظورم نحسی و شومی هست

شوهرم کارگره مشکل جسمی و اعصاب داره میشه برای سلامتیش دعا کنید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

:/ آدم اگه مستعد باشه با یه لقمه نون نزول خوری از این رو به اون رو میشه.موسی مستعد نبود

یعنی بقیه که دچار مشکل میشن مستعدن؟ نه همه اینطوری نیستن . موسی و مریم و امثالهم استثنا هستن

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

هرچی باشه از مصکلات مابیشتر نیس مطمئن باش من بگم پدر وبزرگ های پدرم هم از طرف مادریش وهم پدریش کی بو ...

کاش اینا م مثل اون بودن

ربطی به پستی نداده من منظورم نحسی و شومی هست

اخه این باور شماس

همین باور جلوی کارای شمارو می گیره تا بهت بگه دیدی شومی تو زندگیت هس؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
یعنی بقیه که دچار مشکل میشن مستعدن؟ نه همه اینطوری نیستن . موسی و مریم و امثالهم استثنا هستن

اونا استثنا بودن ولی در مورد مشکلات،

هزار جور هم مشکلات رو تحمل می کردن 

که من انسان امروز می تونم رو مشکلشون اسم شومی و نحسی بذارم

اخه این باور شماسهمین باور جلوی کارای شمارو می گیره تا بهت بگه دیدی شومی تو زندگیت هس؟

یه سرچ تو نت بزن ببین اگه موقع تشکیل نطفه فلان گناه باشخ چی میشه عواقبش

من الان عواقبش رو تو زندگیم دارم میبینم.میخوام بدونم راهی برای خلاص شدن ازش هست؟مگه میشه خدایی که عادل رحمان رحیم راهی نذاشته باشه

من اصلا فکر نکنم نطفه ام حرامه بنا به دلایلی

الان باید چیکار کنم

اونا استثنا بودن ولی در مورد مشکلات،هزار جور هم مشکلات رو تحمل می کردن که من انسان امروز می تونم رو ...

آره مشکلات زیاد تحمل میکردن ولی ظرفیت شون صد در صد با من آدم نوعی متفاوت بوده 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ حال همه ی ما خوب است، اما تو باور نکن...

یه سرچ تو نت بزن ببین اگه موقع تشکیل نطفه فلان گناه باشخ چی میشه عواقبشمن الان عواقبش رو تو زندگیم د ...

هیچی به همچین موضوعی فکر نکن

مشکلاتت رو به نحسی و شومی ربط نده

آره مشکلات زیاد تحمل میکردن ولی ظرفیت شون صد در صد با من آدم نوعی متفاوت بوده

بله تحمل می کردن

اما نمی گفتن این مشکل نحسی و شومی

امتحان خدا می دونستن

بله تحمل می کردناما نمی گفتن این مشکل نحسی و شومیامتحان خدا می دونستن

منم میگم امتحان خدا. ولی یه وقتا میگم نکنه چوب کارای بد بقیه رو میخورم همون اجداد و ...

منم میگم امتحان خدا. ولی یه وقتا میگم نکنه چوب کارای بد بقیه رو میخورم همون اجداد و ...

مثلا امام حسین اون همه بلا دید باید بگه چوب کار بقیه رو خوردم؟

نه امتحان خداست من بنده همین قدر می دونم 

باید صبر کنم

باید تلاش کنم

باید تحمل کنم

مثلا امام حسین اون همه بلا دید باید بگه چوب کار بقیه رو خوردم؟نه امتحان خداست من بنده همین قدر می دو ...

آره🥺 ولی آخه شنیدم که تو همین دین خودمون خدا گفته اعمال تون روی نسل تون اثر می‌زاره مثلا مال حروم روی نسل تاثیر داره یا اعمال جنسی و ... . 🥲🥲🥲🥲🥲

آره🥺 ولی آخه شنیدم که تو همین دین خودمون خدا گفته اعمال تون روی نسل تون اثر می‌زاره مثلا مال حروم ر ...

بله اینو واسه انذار و نصیحت به ما گفتن

امام اگه ما بگیم مشکل ما شومی و نحسی هست که از اعمال گذشتگانمون ناشی میشه

ما فلج میشیم 

چون دیگه کاری از دستمون بر نمیاد اما خدا برای ما چیز دیگه ای تعیین کرده باید به اون بپردازیم

بله اینو واسه انذار و نصیحت به ما گفتنامام اگه ما بگیم مشکل ما شومی و نحسی هست که از اعمال گذشتگانمو ...

احسنت👍 درسته با کمک خود خدا بلند میشیم و موفق میشیم ان شالله💪🎇