2777
2789
عنوان

خیال بافی

139 بازدید | 21 پست

چقدر باخودتون خیال بافی میکنید اگر به چیزی که میخواید نرسید . مثلا من کسی رو دوست  داشتم دیگه نمیبینمش برام سخته 

یادمه دو تا از همکارام باهم ازدواج کردن یادمه من همیشه دوست داشتم با اون همکارم باشم میدونی وقتی ازدواج کرد فهمیدم که حتی همسرشک دوست نداره من اینجوری دوست ندارم 

خیال پردازم!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من کلا با خیال پردازی بزرگ شدم

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل من تو خیالم دنیال پسری هستم که دوسش داشتم

منم همین بودم 

اینقد باکلاس و خوشتیپ و همچی تموم بود

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خیال پردازی انرژی داره مثلا ی جا خوندم ی زنه همیشه تو خیالش تصورمیکرده شوهرش مرده واون تو مراسم ختمه ...

پس چرا خیالات من اونجور نشده ولی دروغ نگم من در مورد پسر مورد علاقم خیلی فکر میکنم 

نه من تو عالم واقعیت هست بعد اینکه دیگه نمیبینمش

حالا خوبه هستش 

منو یاد دوست مجازیم انداختی 

گفتش تو خیالش به پسری فکر میکرد 

بعد رفته بود جایی 

دقیقا همونجا پسری شبیه خیالاتش بود 

یهو شوکه میشه میره 

بیرون از اون مکان 

یادش بخیر سه سال پیش برام تعریف کرد 

دیگه خبری ازش ندارم

پس چرا خیالات من اونجور نشده ولی دروغ نگم من در مورد پسر مورد علاقم خیلی فکر میکنم

خوب شاید چون اون تو خیالاتش خودش بااون دختر تصور میکرده بعد ادمی زاد شیر خام خورده است یهو میبینی تواوج عشق وعلاقه میزنه زیر همه چی

حالا خوبه هستش منو یاد دوست مجازیم انداختی گفتش تو خیالش به پسری فکر میکرد بعد رفته بود جایی دقیقا ه ...

شاید باورت نشه منم اولین بار پسر رو دیدم یاد همون خیالاتم افتادم دقیقا همون‌چیزی بود که سالها پیش تو خیالم بود ولی دیگه نمیبینمش عین معتادها شدم بهش عادت کرده بودم بدیدنش ولی الان نمیبینمش برام سخته برای اون سخت نبود اهمیت نمیداد ولی من دوسش دارم هنوزم خیلی برام سخته نمیبینمش دوست دارم یه بار دیگه میدیدمش 

خوب شاید چون اون تو خیالاتش خودش بااون دختر تصور میکرده بعد ادمی زاد شیر خام خورده است یهو میبینی تو ...

من پسر خیلی دوست دارم تمام حرکاتش. برام قابل پیش بینی حیف دیگه نمیبینمش عاشقش بودم حیف دیگه اصلا نمیبینمش 

شاید باورت نشه منم اولین بار پسر رو دیدم یاد همون خیالاتم افتادم دقیقا همون‌چیزی بود که سالها پیش تو ...

الهی درکت میکنم 

دوستمم خیلی اذیت بود 

تو تلویزیون یه پسره مصاحبه کردن چطور ازدواج کردی 

گفتش تو خیالاتم‌ دختری مد نظرم بود چندسال گذشت 

رفتم سوار هواپیما شدم دقیقا همون خانوم با همون تیپ و قیافه نشسته بود که درجا ازش خواستگاری کردم 

وباهاش ازدواج کرد

من پسر خیلی دوست دارم تمام حرکاتش. برام قابل پیش بینی حیف دیگه نمیبینمش عاشقش بودم حیف دیگه اصلا نمی ...

من مطمئنم ی پسر هست که شب وروز فکرش توی داره برای رسیدن بهت تلاش میکنه قراره قسمت اون بشی تازه کلی هم عاشقته

الهی درکت میکنم دوستمم خیلی اذیت بود تو تلویزیون یه پسره مصاحبه کردن چطور ازدواج کردی گفتش تو خیالات ...

خوشبحالشون من اینو دوست داشتم با اینکه به من زیاد توجه نمیکرد