2777
2789
عنوان

سخته 💔

96 بازدید | 7 پست

من مبارز نیستم اما مبارزه کردم 

با حرفه ای ترین مبارز یا بهترین مربی 

که اول زمینت میزنه طوری که تو نتونی پا شی 

و اگر پا شدی بازم انقدر تورو زمین میزنه تا دوباره اشتباه نکنی دنیا بهترین مربی و ظالم ترین مدرس هست 

همیشه ما اونطور که میخوایم برنده نمیشیم 

اما بدون راه های زیادی برای موفق شدن هست 

اینو بدون تو اگر در برابر مربیت ببازی تو بازنده نیستی فقط داری یاد میگیری بهتر باشی و برای بهتر شدن خیلی چیزا رو از دست میدی تا بدست بیاری ❤️ نا امیدی رو واسه کسی میگن که مرده اگه تو هنوز داری نفس میکشی مهم نیست چند سالته بازم امید هست

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

نمی‌دونم کی هستی که اینقدر با این متن بهم آرامش دادی:)

توی مغز و روح و روانم آشوب به پاست...یکم حالم بهتر شد🤍

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نمی‌دونم کی هستی که اینقدر با این متن بهم آرامش دادی:)توی مغز و روح و روانم آشوب به پاست...یکم حالم ...

راستش بقول بابام به حرف بقیه بخای اهمیت بدی 

نمیتونی زندگی کنی زندگی برای همه سخت هست اما اگه ما همیشه به اون جنبه بد و سختی نگاه کنیم هیچوقت نمیتونیم طعم اصلی زندگی رو بچشیم مثل دانش آموزی که فقط میره مدرسه که غیبت نخوره اما بدون اگه اون یکم تلاش کنه اون اولین ۲۰ اولین تشویق رو ببینه همچی یه رنگ دیگه میشه براش هممون خوب نیستیم ولی نباید باخت بدیم رفیق🙂🩷

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

راستش بقول بابام به حرف بقیه بخای اهمیت بدی نمیتونی زندگی کنی زندگی برای همه سخت هست اما اگه ما همیش ...

چقدر حس مثبتی تو:)

اگه رنگ بودی میشدی رنگ سبز...

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

چقدر حس مثبتی تو:)اگه رنگ بودی میشدی رنگ سبز...

مرسی❤️

اگه حس میکنی افسرده شدی 

سعی کن محتوا های چرت اینستا نبینی دیدی تا آهنگای غمیگن و متن هاشو میخونیم میگیم چقدر منه آره دقیقه همینا رو نگاه نکن چیزی نگاه کن که برا یه لحظه لبخند رو لبت بیاره نه درد و مشکلاتو یادآوری کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز