2777
2789
عنوان

تروخدا میاین

117 بازدید | 24 پست

خیلی خیلی به دوستم وابسته شدم هر دو دختریم  ..هم.ج.نس گرا هم نیستم ..کشش جنسی ندارم بش ..ولی وابسته شم ..هم‌ کلاسی هستیم به شدت دوستش دارم میتونم بگم از کل خانوادم بیشتر، با کسی دیگه حرف میزنه من عصبی میشم با وجود این که با کسایی دیگه هم جورع وقتی با اونا میگرده من حالم بد میشه ناراحت میشم... کل زندگیم شده فک کردن بهش یه لحظه از تو فکرم نمیره. باید چکار کنم توروخدا کمک کنیم ولی فک میکنم اونم همین حسو نسبت به من داره ولی بعضی رفتارش اینو نمیگه دارم دیونه میشم... ترس این که نباشه دیونه کرده تموم زندگیم شده فکر کردن بهش نه می تونم تمرکز کنم درس بخونم.... امتحانات ترم نزدیکخ😭😭😭 توروخدا راهنماییم کنید چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرت دو طرفست؟چند سالته؟چند ساله دوستید؟صمیمی ترین دوست همید؟

نمی دونم شاید رفتاراش سرده بعصی موقع  ولی در حرف میگه تو برآم بهترینی 

پایه یازدهم 

امسال سه سال میشه دوستیم 

یه جورایی صمیمی ترینه یه روز باهام خوبه در طول هفته روزای دیگه نه اصلا درکش نمی کنم باهام سرد رفتار میکنه میمیرم 

نه یازدهم

منم یازدهم

از کلاس نهم رفیقمو دقیقااا مثل تو دوسش دارم

ولی عشق زیادی من زیر دلش زد و سر هیچ و پوچ الان تو روم در میاد و خیلی اسیب روحی سر هر بحث بهم میزنه

منم دیگه بهش پیام نمیدم و دارم باهاش قطع رابطه میکنم

بنظرم این روابط سمی خودتو درگیرش نکن

من تجربه کردم

منم یازدهماز کلاس نهم رفیقمو دقیقااا مثل تو دوسش دارمولی عشق زیادی من زیر دلش زد و سر هیچ و پوچ الان ...

نمی تونم میخوام بیخیالش بشم فقط گریه میکنم اصلا تمرکز درس خوندن ندارم 

نمی تونم میخوام بیخیالش بشم فقط گریه میکنم اصلا تمرکز درس خوندن ندارم

والا من همین الان دارم بهت میگم ک به درست ک مهم ترین چیزه لطمه میزنه

درگیر حواشی شو فراموشش کن

من ازین روابط خیلی اسیب دیدم

نمی دونم شاید رفتاراش سرده بعصی موقع ولی در حرف میگه تو برآم بهترینی پایه یازدهم امسال سه سال میشه ...

اگه رفیق باشه نباید تغییر کنه

درخواست دادی کاری داشتی مهربونم؟

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....