2777
2789
عنوان

بیاین یه نصیحت

288 بازدید | 15 پست

منم مثل خواهرتون از رو تجربه بهتون میگم هیچوقت هیییچوقت قبول نکنید با خانواده شوهر تو یه ساختمون زندگی کنید حتی اگه مادرشوهرتون فرشته باشه بخوای بری بیرون صدای در خونتو بشنون میان بازجویی که کجا میخوای بری، چیزی بخری بازم جلوت سبز میشن ،چی خریدی ،چرا خریدی ،از کجا خریدی ،گرون خریدی، مهمون بیاد چرا اومده ،غذا چی درست کردی ،چی گفتن، چی گفتی،چرا لباس برا بچت خریدی،چرا لباس برا خودت خریدی،چرا برا بچه پیتزا خریدی تو خونه درست میکردی ارزونتر دربیاد، چرا کوفت چرا زهر ماار چرا درررد چرا مررررررض بابا بخدا منم آدمم به خود خدا کم آوردم توروخدا اگه دوست داشتین برام دعا کنید از این ساختمون خراب شده برم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسپند دود کنی کاغذ بسوزونی رو اتیش که میخوای زودتر کندرا اتیش بگیره هرجور شده چی بود سوزونده حتی به اسپند دود کردنم کار دارن ...یه مشت حسود و حرف دربیار بابا کار خودشونو بروشون بیاری از یه گناه ادم بدتره ...که اینقدر زجر کشیدیم از دستشون گناه نداریم دیگه .

من تو یه ساختمونم و هیچ کدوم از اینایی که گفتی ندارم . این مشکلات رو سال اول زندگی داشتم ولی خودم مدیریت کردم . همسرم هوامو داشت و الان دگ مثل دو تا همسایه ایم. 14 ساله باهمیم

من توی یه اتاق کنارشونم.همه چیزمشترک.مشکل اعصاب وافسردگی گرفتم.تمام حرفا دنبالم گفته ومیگن میشنوم وبهم میریزم نمیتونم جواب بدم.بخدا صدای نفس های مارا میشنون.چکارکنم پول رهن ندارم شوهرم بی عرضه است بیفکراست.خدایا گیرکردمه اینجا بدادم برس.یه دره چوبی داغون بینمون است مادرشوهرم پشت همان درمبلی گذاشته ومینشیند.والله خودم باچشمام میبینم که نزدیکای صب چشم گذاشته واتاقم را دید میزند.کسی جای من بودآبرویش رامیبرد ولی من نادیده میگیرم بس مشکلات دارم.اگربروم حمام برادرشوهرمجرد غرغر.خدایا چکنم پس.باورکنیدچاره ای ندارم

زندگی با برادر شوهر و جاری هم همینه؟

هیچ فرقی نداره

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

من توی یه اتاق کنارشونم.همه چیزمشترک.مشکل اعصاب وافسردگی گرفتم.تمام حرفا دنبالم گفته ومیگن میشنوم وب ...

درکت میکنم😔😔

اونجا رو بفروشین خب

نمیفروشن میگن اکه بفروشیم دیگه خبر از کارای عروسا نداریم خودم شنیدم مادرشوهرم به پدرشوهرم میگفت