چطوری کنار میایدارم گریه میکنماز هیچی نه پدر نه مادرنه خانواده هیچیبه کی داد بیارم
من اینا که گفتی خداشاهده کوچکتریناست برام منم ن از خانواده ن پدر ن مادر ن شوهر ن بچه ن زیبایی ن درس ن هزاران چیز دیگه شانس نیاوردم یعنی پشت هر کدوم از اینا کلی داستانه که تو چت نمیگنجه بیخیال من که آب شدم قشنگ ده سال پیرتر از سن اصلیم نشون میدم
بخدا حالم بدهآخه مگه میشهچطوری کنارمیایمن دیگه بریدمفقط یه راهکار بده چندساعت پشت سر هم گریه کنم بغض ...
ای بابا عزیزم این چه حرفیه نگوووو اینجوری من خودم بارها حتی به خودکشی فک کردم آنقدر گریه کردم که هم چشمام افتاده شده هم ضعیف نکن اینکارو باخودت میدونم سخته منم الان که دارم با تو چت میکنم یکی از سختترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم ولی دیگه سر شدم آنقدر سختی دیدم آنقدر درد کشیدم که اصن بی تفاوت شدم اما گریه رو موافقم گریه کنی سبک میشی ی آهنگ غمگین بذار باهاش یکم گریه کن بعد بخواب ارومت میکنه منم همین کارا رو میکنم وقتایی که دلم میترکه امیدوارم تموم گره های زندگیت باز بشه ان شالله بازم خدا هست من تو همین چن ماه گذشته بچمو از دست دادم شیمی درمانی سخت شدم بخاطر بیماری شوهرم ورشکست شد و کلی مشکلات دیگه تو همین چن ماه اخیر دیگه باقیش بماند 😞