2777
2789
عنوان

گوه توش از هیچی شانس نیاوردم

322 بازدید | 10 پست

از هیچیاااااا هیچی

منتظر مرگم هستم فقط

خدا منو افریدی برا چی

باشد که غم خجل شود از درد بی امان ما...

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ته بدشانسام چه میشه کرد یعنی چیزایی تعریف کنم که پشمای همه بریزه از بدشانسیم ولی چه میشه کرد

چطوری کنار میای

دارم گریه میکنم

از هیچی نه پدر نه مادرنه خانواده هیچی

به کی داد بیارم

منم ته بدشانسام چه میشه کرد یعنی چیزایی تعریف کنم که پشمای همه بریزه از بدشانسیم ولی چه میشه کرد

منم تعریف کنم گریه ت میگیره

ای خدا عدالتت شکر همین....

چطوری کنار میایدارم گریه میکنماز هیچی نه پدر نه مادرنه خانواده هیچیبه کی داد بیارم

من اینا که گفتی خداشاهده کوچکتریناست برام منم ن از خانواده ن پدر ن مادر ن شوهر ن بچه ن زیبایی ن درس ن هزاران چیز دیگه شانس نیاوردم یعنی پشت هر کدوم از اینا کلی داستانه که تو چت نمیگنجه بیخیال من که آب شدم قشنگ ده سال پیرتر از سن اصلیم نشون میدم

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
من اینا که گفتی خداشاهده کوچکتریناست برام منم ن از خانواده ن پدر ن مادر ن شوهر ن بچه ن زیبایی ن درس ...

بخدا حالم بده

آخه مگه میشه

چطوری کنارمیای

من دیگه بریدم

فقط یه راهکار بده چندساعت پشت سر هم گریه کنم 

بغض داره خفه م میکنه ولی گریه م نمیاد

بخدا حالم بدهآخه مگه میشهچطوری کنارمیایمن دیگه بریدمفقط یه راهکار بده چندساعت پشت سر هم گریه کنم بغض ...

ای بابا عزیزم این چه حرفیه نگوووو اینجوری من خودم بارها حتی به خودکشی فک کردم آنقدر گریه کردم که هم چشمام افتاده شده هم ضعیف نکن اینکارو باخودت می‌دونم سخته منم الان که دارم با تو چت میکنم یکی از سخت‌ترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم ولی دیگه سر شدم آنقدر سختی دیدم آنقدر درد کشیدم که اصن بی تفاوت شدم اما گریه رو موافقم گریه کنی سبک میشی ی آهنگ غمگین بذار باهاش یکم گریه کن بعد بخواب ارومت می‌کنه منم همین کارا رو میکنم وقتایی که دلم میترکه امیدوارم تموم گره های زندگیت باز بشه ان شالله بازم خدا هست من تو همین چن ماه گذشته بچمو از دست دادم شیمی درمانی سخت شدم بخاطر بیماری شوهرم ورشکست شد و کلی مشکلات دیگه تو همین چن ماه اخیر دیگه باقیش بماند 😞

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
ای بابا عزیزم این چه حرفیه نگوووو اینجوری من خودم بارها حتی به خودکشی فک کردم آنقدر گریه کردم که هم ...

ممنون عزیزم

ایشالا حال دلت خوب شه

من دیگه بریدم مغزم نمیکشه 

امروز بسکه جیغ زدم تهوع دارم فشارم افتاده