2821
2789
عنوان

کنکور هنر

174 بازدید | 12 پست

سلاااااام میحام کنکور موسیقی بدم.کتابای وزارتی رو بخونم اوکیه؟و اینکه درک عمومی هنر هم هست داخل کنکور؟ از الان شروع کنم میتونم کنکور404شرکت کنم؟نزدیک هفت ساله که سنتور کار میکنم واسه عملی زیاد ترسی ندارم ولی استرس کنکور رو دارم .کسی هست راهنماییم کنه ؟یه دنیا ممنونم ازتوون

بله درک عمومی هنر هست 

آره میتونی اگه بخونی خوب 

ریاضی رو جدی بگیر بالا بزنی رتبت بهتر میشه 

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله درک عمومی هنر هست آره میتونی اگه بخونی خوب ریاضی رو جدی بگیر بالا بزنی رتبت بهتر میشه

پس ریاضی هم بخونم همین ریاضی 1 دبیرستان ؟کتاب های وزارتی بخونم کافیه؟ 

بستگی داره مثلا چه قدر در اون سازی که میخوای آزمون عملی شو بدی مهارت داری؟

هفت ساله دارم سنتور کار میکنم .تا الان کل دستگاه های ایرانی رو زدم اواز هارو زدم و به تارگی دارم کتاب ابولحسن صبا رو میزنم .چند تا از مسابقات فرهنگی هنری شرکت کردم و مقام اوردم .تو این چن سال هم دوبار کنسرت با هم اموزشگاهیام اجرا کردیم.

هفت ساله دارم سنتور کار میکنم .تا الان کل دستگاه های ایرانی رو زدم اواز هارو زدم و به تارگی دارم کتا ...

ایول خوبه من فک کردم شاید میخوای تازه شروع کنی بنظرم امتحانش کن خیلی خوبه اینم بگم خدایی نکرده سال اول نشد اما دوباره انجام بده چون حیفه 

ایول خوبه من فک کردم شاید میخوای تازه شروع کنی بنظرم امتحانش کن خیلی خوبه اینم بگم خدایی نکرده سال ا ...

عشقیییییی.اوهوم ایشالله از فردا میخام شروع کنم کتاب هارو بخونم .ایشاللا قبول بشم علاقه ای که ب موسیقی دارم به هیچ چیز دیگ ندارم

پس ریاضی هم بخونم همین ریاضی 1 دبیرستان ؟کتاب های وزارتی بخونم کافیه؟

برای کنکور هنر کتاب ریاضی مجزا تالیف کردن 

دبیرستان و نمی‌دونم که کافی هست یا نه 

بله وزارتی کافین 

بیزینس گرل💸،عاشق ادبیات📚،دلباخته موسیقی اون قدیما قدیما🌚خرد بهتر از هرچه ایزد بداد،ستایش خرد را به از راه داد!🌱✨🎨فردوسی بزرگ،شاهنامه📚❤️ 💍Marriedاین اکانت در مهر ماه ۴۰۴ به من واگذار شده و تاپیک های قبل اون به من مربوط نیست.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز