2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم منم پارسال تو پریود رفتم الان ماما گفت هر وقت رفتی اخخ ازمایش چکاپ روتین مثل قند و اینا هم هست ...

مگه پریودی کی هستش عجله دارید برا ازمایش؟ 

هورمونای دبگه هم قراره بررسی شن؟

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نمیدونم چرا ماما گفت هروقت رفتی توی گوگل زده توی سیکل باید بری

من چندین بار ازمایش دادم ..

همشم روز ۳ .. اخرین بار مجبور شدم روز ۴ بدم ازمایش ذخیره رو 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

باشه عزیزم خیلی ممنونم

قربونت 

اگر ازمایش هورمونی دیگه هم نوشته پس روزای اول سیکل برو حتما 

بعد ب ازمایشگاه زنگ بزن بپرس اگر سوالی داشتی راهنمایی میکنن 

قربونت اگر ازمایش هورمونی دیگه هم نوشته پس روزای اول سیکل برو حتما بعد ب ازمایشگاه زنگ بزن بپرس اگر ...

عزیزم پرولاکتین هم هست با همین ذخیره و قند و تیرویید و ایدز  هورمونی دیگه نیست 

نمیدونم فردا برم یا صبر کنم اخر ماه

اخه شوهرمم چکاب داره فردا میخواد بره انجام بده

عزیزم پرولاکتین هم هست با همین ذخیره و قند و تیرویید و ایدز هورمونی دیگه نیست نمیدونم فردا برم یا ص ...

بنظرم بذار اخرماه 

Fsh lh و ایناهم براتون مینوشتن خیلی خوب میشد 

میتونید هم ب ازمایشگاه شبانه روزی شهرتون زنگ بزنید هم ب منشی دکترتون

ننوشته عزیزماونا رو قبلا انجام دادم توی پریودی

حله پس 

پارسال انجام دادم مشکلی ندااره؟

قدیمیه ک 🥲

2824
2823
2791
2779
2792