2777
2789
عنوان

رفتار عجیب جاری دختر عموم

226 بازدید | 13 پست

دیشب عروسی دختر عموم بود رفتیم . جاریش حامله بود شکمش قشنگ گرد و یزرگ بود دقیق نمیدونم چند ماهش بود ولی شکمش به هفت ماهه میخورد بعد یه کفش پاشنه ده سانتی نازک پوشیده بود همش میرقصید اون وسط حالا این به کنار . نمیدونم جوگیر بود مست بود چی بود موقع رقص مثل این حامله های رقاص اینستا هستن چالش میزارن هعی شکمشو می مالید  خیلی صحنه خنده دار و ناجوری بود . دلم واسه دخترعموم سوخت با این جاریش  

وای خدا منم همیشه خودمو وقتی حاملم با شکم گنده تو عروسی برادر شوهرم میرقصم تصور می‌کنم الانکه شما گف ...

به خاطر اینکه رفتارای جاریش عجیب بود مشخصه میخواد بعدا جاری بازی هم در بیاره براش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر اینکه رفتارای جاریش عجیب بود مشخصه میخواد بعدا جاری بازی هم در بیاره براش

نه همیشه هم اینطور نیس 

فقط میخاد بگه که هم حاملم هم سرحالم 

برعکس اگه جاری بدی بود شبیه عفریته ها یه جا میشست زل میزد با نفرت به همه

♡
نه همیشه هم اینطور نیس فقط میخاد بگه که هم حاملم هم سرحالم برعکس اگه جاری بدی بود شبیه عفریته ها یه ...

نه با رقصش کار ندارم اینکه به حالت چالش و مسخره بازی شکمشو وسط جمع می مالید میگم خب عجیبه