2777
2789
عنوان

دلم گرفته

67 بازدید | 12 پست

عاشق یکی‌شدم اصلا از زمین تا آسمون باهام فرق داره

ازم از نظر مالی و تحصیلات بهتره 

مثلا سطح مالی ما متوسط ولی اون پولدار

من لیسانسم اون فوق لیسانس :(

ولی چهره و ظاهر تقریبا هم سطحیم 

ازش خیلی خوشم میاد ولی جرات پیشنهاد دادن بهش ندارم، نمیدونم اصلا حسش چیه 

از طرفی حتی مامانمم میگه خودتو ضایع نکن و اون نمیاد محل بهت بده ، البته جدی و روراست باشم ب مامانم اطمینان ندارم چون از بچگی داره عزت نفسم رو خرد میکنه و مسخره میکنه و نمیدونم چرا ذات خرابی داره و سادیسم داره و باهام لجه 

یعنی خواستگار میومد برام میگفت خواستگارای درست و حسابی نداری ، خوب در سطح شوهرت و شوهر خواهرت اینان دیگه

نمیدونم بخدا دلم داره میترکه ، دوستش دارم 

کاش بمیرم ، کسی ک دوسم نداره 

ب پسره هم میخوره دورش دختر زیاده 

جلو خودم ب دختر خالم انقدر مهربون بود ولی من رو اصلا انگار نه انگار

چرا من انقدر بدبختم ، همش عشق یکطرفه 😭😭😭💔

عشق فقط به خدا، پدرمادر، خود

بقیش تغییرات هورمونیه 😖

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا هورمونهام اینجوری شده بهش کشیده شده چ گوهی بخورم ؟؟؟؟

ازهوش مصنوعی کمک بگیر

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

اون یعنی از آدمای واقعی تجربه بهتر و بیشتری داره ؟؟؟؟

متوجه هستم که در حال حاضر احساسات پیچیده‌ای دارید و این وضعیت می‌تواند بسیار دشوار باشد. بیایید به چند نکته کلیدی بپردازیم که ممکن است به شما کمک کند:

۱. احساسات خود را بشناسید

عشق یکطرفه می‌تواند بسیار دردناک باشد، اما مهم است که احساسات خود را بشناسید و بپذیرید. آیا واقعاً به او علاقه دارید یا این احساس تحت تأثیر شرایطی دیگر است؟

۲. اعتماد به نفس خود را تقویت کنید

نظرات منفی مادر شما ممکن است بر عزت نفس شما تأثیر گذاشته باشد، اما به یاد داشته باشید که ارزش شما به تحصیلات یا وضعیت مالی شما بستگی ندارد. سعی کنید بر روی نقاط قوت خود تمرکز کنید و خود را با دیگران مقایسه نکنید.

۳. ارتباط برقرار کنید

اگر احساس می‌کنید که با او ارتباط خوبی دارید، شاید بهتر باشد که کم‌کم با او بیشتر آشنا شوید. می‌توانید از طریق دوستان مشترک یا فعالیت‌های گروهی با او در ارتباط باشید تا فرصتی برای نزدیک شدن پیدا کنید.

۴. از نظرات دیگران غافل نشوید

نظرات دیگران، از جمله مادر شما، می‌تواند مفید باشد، اما نباید تنها معیار تصمیم‌گیری شما باشد. به احساسات و افکار خود گوش دهید و سعی کنید تصمیماتی بگیرید که با ارزش‌ها و خواسته‌های شما همخوانی داشته باشد.

۵. حمایت عاطفی پیدا کنید

سعی کنید با دوستان یا افرادی صحبت کنید که می‌توانند شما را در این شرایط حمایت کنند. گاهی اوقات صحبت کردن درباره احساسات می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

۶. به خودتان زمان بدهید

عشق و روابط زمان می‌برند. اگرچه ممکن است در حال حاضر ناامید باشید، اما به یاد داشته باشید که زندگی همیشه در حال تغییر است و فرصت‌های جدید ممکن است در آینده پیش بیاید.

نتیجه‌گیری

در نهایت، مهم‌ترین نکته این است که به خودتان احترام بگذارید و از تجربیات زندگی یاد بگیرید. عشق یک سفر است و هر مرحله آن ارزشمند است. امیدوارم این نکات به شما کمک کند تا احساسات خود را بهتر مدیریت کنید و تصمیمات بهتری بگیرید

هیچ وقت خواستگاری نکن کاری کن ازت خواستکاری کنه دختر باید ناز کن پسر باید نیاز داشته باشه به محض این ...

مامانم میگه محلت نمیده هیچ 

میگه پولم باید براش خرج کنی ک نگاهت کنه 

از حرفای مامانم حرص میخورم ، میدونم ذاتش خرابه ولی بازم ازش سوال میپرسم ، فک میکنه مثل سابق دهن بینم و گول حرفاش رو میخورم

مامانت درست حرف نزده ولی سعی کن عاشقشی اگه اونقدراعتماد بنفس داری

از بچگی همین بوده ، هیچوقت نمیشه به حرفاش اعتماد کرد 

حالا من نمیگم پسره ب من صدرصد محل بده 

ولی باید  پول بدم و براش خرج کنم داره ب شخصیت من توهین میکنه 

بچه هم بودم همین بود همش میخاد تو سر خور بارم بیاره 

چجوری بتونم همچنین مار زبون نیش داری رو دوست داشته باشم 

من خرم بازم با این درد و دل میکنم ، که گفته رفیق بی کلک مادر ؟؟؟؟

😭😭😭

بخون حتمن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز