2777
2789
عنوان

همسایه مون خیلی خوشگله دافه

409 بازدید | 12 پست

هر دفعه هم میاد خونمون من نه موهامو شونه کردم ...نه آرایش ...نه حتی سوتین دارم...‌امروز خیلی خجالت کشیدم...پوستتم خوب نیست کلا خودمو زشت زشت ....میبینم.....اونم خیلی نازه ...خدایا چی میشد منم خوشگل بودم 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

شما خودتونو با اون مقایسه نکنین

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خودت برس اونم خدا همه چیو نزاشته تو دامنش به خودش رسیده خوشگل شده

کو پول به خودم برسم‌‌‌اون دماغشم عملیه

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....

دیگه مو شونه کردن و لباس تمیزو سوتین بستن درکل آراستگی رو که خدا نمیده بهمون خودمون باید رسیدگی کنیم قبول داری یا نه اسی جون 😐😐😐

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

کو پول به خودم برسم‌‌‌اون دماغشم عملیه

دیگه موهاتو شونه کنی ببندی سوتین بزنی لباس تنیز بپوشی پول میخواد 🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین عزیزم من خودم مثلا فرض کن جمعه صبح که بیدار میشم اول از همه یه دوش میگیرم بعدش میام بیرون و به کل بدنم مرطوب کننده میزنم و بعدش یه ارایش ملایم میکنم و یه اسپری بدن و تمام .موهامم که خشک کردم یه مدل میدم حالا یا گوجه ای یا دم اسبی .شبم قبل خواب صورتمو میشورم و موهامو میبافم و میخوابم .هر یه روز درمیون میرم حموم .با لباس خونگی نمیرم رختخواب چند دست لباس خواب طرح عروسکی دارم اونا رو میپوشم شب .منم اولش اینجوری بودم بعد یواش یواش افتادم رو دور 

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .