2777
2789

اینا همش به رسمتونه

مثلا لباس من با داماد بود لباس داماد با ما شام با ما بود و فیلم برداری

سفره عقد کیک و ارکستر رو داماد داد

هیچوقت به ناحق پا روی کسی نزارین …یادتون باشه “دست” زمونه “پای” خیلیارو قطع میکنه !🤔

لباس و حلقه هر دو طرف واسه هم میخرن ،کیک با داماده ،البته خیلیا رسم دارن کت شلوار واسه داماد نمیخرن فقط حلقه میگیرن ،،،خانواده دامادم خنچه میارن،کله قند،شیرینی،میوه،چادر عروس ،شال یا روسری ،همینا یادمه

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هفته دیگه عقدمه چهارشنبه پنچ شنبه هم عروسیه بزرگا و دعوت کردیم میریم محضر ساعت 6. و نیم محضر داریم بعدش شام میریم رستوران کیک هم سفارش دادیم میبرن رستوران کیک و میوه و همسرم گرفته شام با ما بود البته رستوران سنتی هستش

عروس آذر💖💖💖

من که عقدم خیلی مفصل بود و کاملا یه عروسی بود ،البته بگم الان خیلی پشیمونم همچین جشنی گرفتیم ،کل خرج مراسم عقد با پدرم بود بجز آتلیه ،لباس من،آرایشگاه من،حلقم و ساعتم ،ما واسه داماد کت شلوارم خریدیم ،آها عاقد رو هم داماد آورد ،همینا یادمه فعلا

ممنونم از نظرات ما اینکارو کردیم یه حلقه و ساعت ما برای داماد میخریم اونا هم همینطور البته داماد گفته من حلقه دستم نمیکنم یعنی طلا دستش نمیکنه میگه برای مردا خوب نیست میخواد نقره بخره بعد ما شام میدیم با میوه اونا کیک میخرن  با یه کوچولو چیزای شب چله رو که یه مراسم شب چله هم داشته باشیم حالا موندیم انگشتر طلا نمیخره هزینه ش و چی براش بخریم یا یه طلای کوچولو برای عروس بخریم بگیم داماد براش خریده که اون هم ضرر نکنه