2777
2789
عنوان

هدیه مادر شوهر👩‍👩‍👦

211 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها😍

امسال سال اولیه ک با همسرم عقد کردیم

برای روز مادر موندیم چی بگیریم

شوهرم میگه سال اولی هست که با همیم یه چیز خوب بگیریم یادگاری بمونه

مادرشوهرمم خدایی خیلی زن خوبیه خودمم دوس دارم یه چیز خوب براش بگیرم😁

بنظر شما چی بگیرم؟شما سال اول برای مادرهمسرتون چی خریدین؟

بنظر شما کارت هدیه زشته که در کنارش یه هدیه کوچیک دیگه هم باشه؟ اگر. کارت هدیه بنظرتوت اوکیه مبلغش چقدر باشه؟؟!🤔

🤍🦄

من سال اول که عقد بودم یه قابلمه مسی خریدم الانم نگه داشته گذاشته بوفه ش😅 بستگی به توانتان داره در چه حد میتونید هزینه کنید

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال اول که عقد بودم یه قابلمه مسی خریدم الانم نگه داشته گذاشته بوفه ش😅 بستگی به توانتان داره در ...

من خودمم عاشق همین چیزای مسی و اینا هستم

گفتم یه شکلات خوری مسی یا مس و خاتم بگیرم واسشون

همسرم زیاد موافق نبود بنظر خودم که هدیه خیلی قشنگی هم بود😁

🤍🦄
فک کردم مادرشوهرت هدیه داده بهتچقدر مد نظرته همه اش رو یه جا بده نه که ۳تا کادو بگیری تیکه تیکه شه

نه منظورم این بود یا یه کارت هدیه بهشون بدیم

یا یه هدیه خوب که ماندگار باشه واسشون

نمیخام چندتا هدیه بدم😁

🤍🦄

اگه وضعتون خوبه انگشتر بگیرین

یادگاری میمونه 

به همه هم نشون میده

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

اگه وضعتون خوبه انگشتر بگیرینیادگاری میمونه به همه هم نشون میده

اخه مادرشوهرم طلای سبک نمیندازه

اگر بخوام یه انگشتری بگیرم که استفاده بکنه باید ۲۰ میلیون هزینه کنم الان در توانم نیست😬😅😅😅

🤍🦄
اخه مادرشوهرم طلای سبک نمیندازهاگر بخوام یه انگشتری بگیرم که استفاده بکنه باید ۲۰ میلیون هزینه کنم ا ...

آها 

کارت هدیه ۵ تومنی بده پس

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....