2777
2789
عنوان

کمکم کنید

36 بازدید | 4 پست

من از کلاس پنجم تا الان که هشتمم یه دوست تاکسیک داشتم که اصلا بهم اهمیت نمیداد با اینکه دوستای قدیمی بودیم ولی تولدام رو اصلا تبریک نمیگفت فک کنم یادش میرفت خی چون ما تو یه اکیپ سه نفره اشنا شدیم اون به نفر دوم بیشتر اهمیت میداد و اصلا به من هیچ اهمیتی نمیداد انگار من اضافی ام اما خب با هم صمیمی بودیم من مثل خواهر نداشته ام دوسش داشتم اونم خب همینطور اما مودش اینطوریه کلا ما با هم نمیساختیم اما من همیشه کوتاه میومدم ولی خیلی لحظه های خوشی هم کنار هم داشتیم اما تابستون امسال تصمیم گرفتم که این داستانو تمومش کنم چون تو دو راهی بودم اون به من اهمیت نمیداد اما من مثل خواهر دوستش داشتم خلاصه تصمیمی گرفتم بهش بگم میخوام باهات قطع ارطبات کنم خلاصه هر دومون بغضی شدیم و غیره و با احترام با هم قطع ارطبات کردیم اما روز اول کلاس هشتم حتی یه سلام هم بهم نکرد با اینکه من بهش گفتم فقط صمیمی نباشیم و قطع ارطبات کنیم نه که دیگه احترام هم ذیگه رو نگه نداریم خلاصه ازش دلخور شدم رفتم خونه براش پیام دادم ازت انتظار نداشتم و این حرفا و یه دعوا کوچولو هم کردیم اما خیلی مظلوم شده بود بیشتر من عصبی بودم بعد یه بحش کوچیک دیگه برای همیشه ازش خداحافظی کردم و از همه جا بلاکش کردم خودم تو خونه بودم اما لدم بیشش .. دوست نداشتم با کسی که مثل خواهرم میموند این کارو کنم اما داشتم اذیت میشدم خلاصه گذشت... منم دوستای جدیدی پیدا کردم اما دیدم دوستام کم کم دارن سمت دوست قبلیم که باهاش قطع ارطبات کرده بودم رفتن و اونا هم تنها دوستا ی من بودن و من هم به خاطر این قضیه یه گوشه میشستم و به در نگاه میکردم تا اونا از بیش دوست سابقم برن تا من برم پیششون... خیلی حس تنهایی میکردم حس میکردم دوست های جدیدم هم باز بهم اهمیت نمیدن و منو یه اضافی میدونن با اینکه من چند بار تلاش کردم باهاشون بست فرند یا همون دوست صمیمی بشم و حتی براشون کادو خریدم اما انکار نه انگار همش اون دوسا سابقم رو بهم ترجیح میدن اما منو هم دوست دارن ... خباصه چند روزیه خیلی احساس تنهایی میکنم وقتی میبینم دوست سابقم انقدر دوست دور و بر هودش داره دلم یه جوری میشم با خودم میگم نکنه من فلانم نکنه من بهمانم بیا غیره ... هی رو خودم عیب میزارم که چرا من تنهام ...

الانم در حال حاظر با اون دوستام که اهمیتی زیادی نمیدم با هم دوستیم و به سختی میگذرونم و احساس میکنم من تنهه ترین آدم دنیا م لطفا کمکم کنید چیکار کنم افسرده شدم

بیخیال دوستی هایی راهنمایی به درد نمیخوره بهترین دوران فقط دبیرستانه یکم صبر کن فقط

کنکوریم اگه تو نینی سایت منو دیدی لطفا بهم تذکر بده و عذاب وجدان بهم تزریق کن تا برم سر درسم😭😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان