2777
2789
عنوان

انتقال مثبت

1735 بازدید | 46 پست

سلام دوستان من ivf انجام دادم و سه بار انتقال جنین داشتم که آخریش به تازگی به لطف خدا مثبت شده خودم تو دوتای قبلی خیلی تو سایتا و بخصوص اینجا دنبال علائم میگشتم

الان بهتون میگم برای من هیچ علامت خاصی تا قبل از آزمایش بتا که روز ۱۵ انتقالم دادم نبود مثل دفعات قبل بود حتی شبیه دوران pms که همیشه داشتم اگر چیزیم بوده بخاطر عوارض داروهاست اگر شماام علائمی ندارین نا امید نشید

امیدوارم خداوند به هرکسی که بچه میخواد یه کوچولوی ناز و سلامت عطا کنه برای همتون دعا میکنم برای سلامتی جنینمم التماس دعا دارم 🙏 ممنونتونم

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بسلامتی مبارکه عزیزم .. چندتا جنین انتقال دادید ؟ گفتم ان شاءالله دوقلو بشن مثلا 😍😍😍😍😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

پ.ن : البته این تجربه ی من بود به همه تعمیم نمیدم بدن ها باهم فرق میکنه ممکنه شخصی علائم خیلی زیادی داشته باشه یکی هم مثل من باشه

پ.ن ۲ : علائمی که قبل از آزمایش خون داشتم اینا بودن 

بدن داغ دست و پا سرد ، لرز ، درد و سفتی سینه که تو قبلیام بودن حدس میزنم عوارض داروها باشن

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

مبارک باشه به سلامتی بغل بگیریش عزیزم

خیلی ممنونم ازتون سلامت باشین 😍🥰

مبارکت باشه قشنگم برامنم دعا کن

خیلی ممنونم انشاالله خواسته ت هرچی که هست بهش برسی 😍🙏🙏

بسلامتی مبارکه عزیزم .. چندتا جنین انتقال دادید ؟ گفتم ان شاءالله دوقلو بشن مثلا 😍😍😍😍😍😍

خیلی ممنونم ازتون 😍😍 دوتا جنین انتقال دادم انشاالله هرچی خدا بخواد 🙏

خدا نگهدارش باشه و به سلامتی ایشالا بگذرونی چندتا انتقال دادی چند تا گرفته ؟

متشکرم انشاالله 🙏🙏🥰

دوتا انتقال دادم فعلا سونوگرافی نرفتم انشاالله دو هفته بعد برای سونو ساک حاملگی میرم

متشکرم انشاالله 🙏🙏🥰دوتا انتقال دادم فعلا سونوگرافی نرفتم انشاالله دو هفته بعد برای سونو ساک حاملگ ...

عزیززززم ایشالا جفتشم گرفته و یه دوقلوی نازو سالم به دنیا بیا ی 🥺😍😍😍

عزیززززم ایشالا جفتشم گرفته و یه دوقلوی نازو سالم به دنیا بیا ی 🥺😍😍😍

انشاالله 🥹🥹 ممنونم ازت خواهر 💗💗

علائمت الان چیا هست؟

الان اشتهام زیاد شده گاهی کمردرد شدید میگیرم خیلی نفخ میکنم هنوز بدنم داغه گاهی گر میگیرم گاهی لرز میکنم رون پاهامم بعضی وقتا درد میگیره بعضی وقتا تنگی نفس میگیرم بی حال میشم ولی هیشکدوم موندگار نیست بطور متناوب اتفاق میفته یبوست حس گرفتگی زیر شکم