2789

اسمتو بگو ببین درمورد درست میگم اگه اره بپرس

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمتو بگو ببین درمورد درست میگم اگه اره بپرس

من بگو

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اسمم فاطمس

لاغری قدت متوسط رو به بالا

موهات رنگی بین مشکی و قهوه ایی

پوستت حس میکنم سفیده صورتت یکم گرده

حس میکنم یا بهار بدنیا اومدی یا پاییز

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

لاغری قدت متوسط رو به بالاموهات رنگی بین مشکی و قهوه اییپوستت حس میکنم سفیده صورتت یکم گردهحس میکنم ...

لآغرم خیلی

چرا احساس میکنم لاغر بودن و.. رو از روی تاپیک هام گفتی؟ولی به هر حال آره درسته

موهامم آره

پوستم گندمیه ولی یه کوچولو رو به روشنی

صورتم گرده

اشتباهه تابستون

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

لاغری قدت متوسط رو به بالاموهات رنگی بین مشکی و قهوه اییپوستت حس میکنم سفیده صورتت یکم گردهحس میکنم ...

رنگ تیشترتمو بگو

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

لآغرم خیلیچرا احساس میکنم لاغر بودن و.. رو از روی تاپیک هام گفتی؟ولی به هر حال آره درستهموهامم آرهپو ...

کلا تاپیکاتو نخوندم رفیق اگر میخواستم از رو تاپیک بگم اسم نمیپرسیدم ولی شماهم اگر انقدر بی اعتمادی دنبال حس شیشم آدمای دیگه برای زندگیت نگرد

موفق باشی بای.

کلا تاپیکاتو نخوندم رفیق اگر میخواستم از رو تاپیک بگم اسم نمیپرسیدم ولی شماهم اگر انقدر بی اعتمادی د ...

بی اعتمادم چون همه اینا توی تاپیک هام هستن

درسته اسمو گفتم ولی رنگ تیشرتمو پرسیدم من

بی اعتمادم چون همه اینا توی تاپیک هام هستندرسته اسمو گفتم ولی رنگ تیشرتمو پرسیدم من

اوکی قبول نداری نپرس.ریپ نزن لطفا