2777
2789
عنوان

عفونتتتتتتت

81 بازدید | 13 پست

کنار ها پاهام..لابیا.. پر ترشح سفید ببخشید خامه ای می‌ماله..کیخارونم قشنگ مث چرک میرع زیر ناخن هام..سوزش ادرار دارم..مثانم ی باره خالی نمیشه میخام پاشم باز دارم چند قطره...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑😑😑

عفونت شدید واژینال داری

این کم بود عفونت ادراری هم داری

پاشو برو دکتر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برای عفونت قارچی هم آنتی بیوتیک لازمه دکترت قده گ ا و نفیفهمیده

😂😂

الان ت بگو من چی کنم؟چی بخورم؟چ بمالم..ب نظرت چ عفونتی دارم..همش‌حس ادرار دارم..کامل نمیاد..شب میخام یا هرموقع چند قطره خارج میشه ازم..همش ی حالیم..خیش..منم وسواس از بسششتم خودم میترسم پردتم آسیب بزنه

😂😂الان ت بگو من چی کنم؟چی بخورم؟چ بمالم..ب نظرت چ عفونتی دارم..همش‌حس ادرار دارم..کامل نمیاد..شب م ...

دختر خوب نوع آنتی بیوتیکا فرق داره برای عفونت واژن مترونیدازول عموما برای عفونت ادراری سفکسیم معمولا استفاده میشه اینو پزشک باید بگه 

کامنت هاک بخون 😔😔گفنک دگتر چ کع

خب دکترت بیسواده عزیزم برو یه دکتر دیگه

این شوخی بردار نیس ممکنه عفونت به رحم کشیده بشه بعد به تخمدان اونوقت خطر نازایی داری. ممکنه عفونت مثانه بزنه به کلیه بیچاره میشی بدون یه لحظه تردید برو دکتر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡