2777
2789
عنوان

صلوات

35 بازدید | 3 پست

بچها میشه لطفاً ی صلوات ب نیت شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو بفرستید ب نیت داداشم هرچی میگرده ماشین پیدا نمیکنه 🙏❤️❤️❤️❤️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

🙏❤️🙏

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

﷽ 

💞كانَ قَوْلَهُمْ إِلَّا أَنْ قالُوا رَبَّنَا اغْفِرْ لَنا ذُنُوبَنا وَ إِسْرافَنا فِي أَمْرِنا وَ ثَبِّتْ أَقْدامَنا وَ انْصُرْنا عَلَى الْقَوْمِ الْكافِرِينَ‌

کلام آنها جز این نبود که گفتند:«پروردگارا!گناهان و زیاده روی ما را ببخشای و گام های ما را استوار بدار و ما را بر گروه کافران یاری ده »💞

سلام دوستــ خوبم 🤗شما به تاپیک آقاجانمون صاحب الزمان عج دعوت شدین تگتون کردم تگ نشدین 

به همین خاطر اینجا مزاحم شدم 🙏

خدایا همه ی ما برای گناهانمون از درگاه شما مغفرت و آمرزش می‌خوایم .

و به لطف شما امیدواریم و از شما می‌خوایم ما

رو‌ ثابت قدم نگه داری و بر گروه کافران پیروز بفرمایی 🤲

که به فرموده شما ،حزب الله هم المفلحون

همانا حزب خدا رستگاران عالمند.🤌

🌿اگر دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک 👇🏻💓

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15093023/%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%8E%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D9%90%D8%B1%D9%8E%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%82%D9%84%D9%85%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%82%D8%AF%D9%85%DB%8C

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز