2777
2789
عنوان

شما مقصر نیستید

112 بازدید | 12 پست

این چند سال که همه چی درهم و برهم شده ، عده زیادی مثل قبل حالشون خوب نیست ، افسردگی و بی انگیزگی و تنهایی و ترس و .. که آشفتگی های روحی ایجاد کرده .

در این آب گل آلود ، عده ای روان شناس میان و همه چی رو تقسیر  خود شما میندازن و یه جوری بهتون میگن که مشکلاتتون ناشی از خودتونه ، راهکار میدن و ... 

مثلا اصطلاحات ، رسیدن به فردگرایی ، بلوغ فکری ، و نهایتا همه چی رو میندازن گردن روح شما که دست خودتونه! اینطوری اعتماد به نفس شما هم پایین میاد ، چون تقسیر شما نیس .

زیاد تو فضای مجازی تبلیغ می کنن . 

مشکلات زیاده ، دنیا پیچیده شده و تقسیر شما نیست به خدا ، این قدر خودتونو ملامت نکنید ! شما که گناهی ندارید ، خوب هر کسی تاب و توانی داره ، 

از خودت شروع کن و این حرفا ... اینها رو تبلیغ می کنن ، زیاد گوش ندید . به خدا عذاب میگیرید که مشکل از توه!؟ 

جامعه خرابه ، گرونیه ، همه چی درهم برهم شده ، اینقدر خودتونو ملامت نکنید گناه دارید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا با سرزنش و تحقیر وضع هیچوقت بهتر نمیشه .

باید خودمون برای خودمون دل بسوزونیمو وضع و بهتر کنیم (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

تو چقد مهربونی🥺 کاش بتونم این حرفا رو به خودم بقبولونم.. ولی باز بعدش خودمو سرزنش میکنم واسه همچیز .

مخصوصا ...پوف ولش🤦🏻‍♀️😭

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

درواقع ترکیبی از همه عوامل 

عوامل درونی و بیرونی 

خب یه بخشش دست خودمون هست و بخش دیگرش همون مواردی که شما گفتید 

اره واقعا نباید خیلی به خودمون  سخت بگیریم و ملامت کنیم 

چون یه جاهایی هر چقدرم روی خودمون کار میکنیم نتیجه نمیده البته بعضی جاها هم نتیجه داده

:)

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

بیشتر خودخواهی رو رواج میدن. فقط خودتو دوست داشته باش و به خودت احترام بذار و فلان... برا همینه که گ ...

بله نکته جالبی بود که یادم رفت بنویسم ، خوب گفتی ، ترویج خودخواهی در قالب هایی مثل به فکر خودت باش و ...

تو چقد مهربونی🥺 کاش بتونم این حرفا رو به خودم بقبولونم.. ولی باز بعدش خودمو سرزنش میکنم واسه همچیز ...

خوب اینها به خاطر تبلیغات هست ، آدم خودش هم متوجه نمیشه ، نگاهی به جامعه بکن! یه کوچولو آرامش نیست ، بعد میان میگم دست خودته!

خوب اینها به خاطر تبلیغات هست ، آدم خودش هم متوجه نمیشه ، نگاهی به جامعه بکن! یه کوچولو آرامش نیست ، ...

ای وای متوجه نشدم آقا هستید عذر میخوام🤦🏻‍♀️

ضآره واقعا همینطوریه. روانشناسی زرد نه تنها کمکی نمیکنه بلکه اوضاعو بدتر میکنه. همسر منم همش میگه دست خودته خودت فکرتو تغییر بده مثبت باش و فلان. میگم اگه به همین راحتی بود دیگه هیچ بیماری روحی ای بین انسانها وجود نداشت‌ یکسری تروما ها در گذشته در کودکی رخ میده و شخصیت فرد رو دچار تغییر میکنه مگه میشه با مثبت نگری حلش کرد؟ بعد فکر کنید درحال حاضر هم اون شخص با مشکلات دیگه دستوپنجه نرم کنه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡