2777
2789
عنوان

راهنمایی برای از شیر گرفتن دخترم

191 بازدید | 30 پست

سلام ،

خانم های با تجربه راهنمایی میخوام .

دخترم ۱۶ ماهه ست اشتها خوبی نداره ، الان زینک میدم بهتر شده ولی وزن گیریش خوب نیست ، خیلی ها میگن اگه از شیر بگیرمش اشتهاش خوب میشه چون معده اش رو الکی با شیر پر نمیکنه ،

خیلی دو دلم ،

تجربه و نظر شما چیه؟

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترمو بردم متخصص تغذیه گفتم از شیر بگیرمش گفت تا ۲۱ ماه بهش باید بدی. برنامه تغذیه بهم داد برای یک ماه که از روش عمل کنم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

سلام.منم نظرم اینه ک شیر کمتر بدی ولی قطع نکنی.الکی نیس ک خداتو قران گفته باید تادوسالگی ب بچه شیر داد.سعی کن بابازی و تهیه غذاهایی ک بچت دوست داره اون رو تشویق ب غذاخوردن کنی

من دخترمو بردم متخصص تغذیه گفتم از شیر بگیرمش گفت تا ۲۱ ماه بهش باید بدی. برنامه تغذیه بهم داد برای ...

با برنامه وزنش بهتر شد؟

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
با برنامه وزنش بهتر شد؟

تازه چهارشنبه بردمش. بیشتر هدف متخصص این بود که درست غذا خوردن رو یاد بگیره. مثلا می گفت با غذاش ماست دوغ سالاد هیچی نیار فقط غذا. باید همونو بخوره حتی اگر کم. راستم می گفت دختر من شکمشو با کناریهای غذا پر می کرد. مثلا موز و حذف کرد گفت شکمشو پر و سیر میکنه جا برای غذا نمیمونه. باید تا آخر ماه عادت کنه که اولویت با غذاست. 

دختر منم یکسره وصله به من. ولی این چند روزه حس می کنم داره بهتر غذا میخوره. دکتره گفت حرس نخور که دوتا قاشق خورد چرا بیشتر نخورد. سر ساعت غذاشو بیار . کم کم بیشتر میشه. 

تازه چهارشنبه بردمش. بیشتر هدف متخصص این بود که درست غذا خوردن رو یاد بگیره. مثلا می گفت با غذاش ماس ...

دختر منم ماست و سالاد بیشتر میخوره تا غذا ،

و موز خیلی دوس داره ، یعنی ندم بهش ؟

تازه چهارشنبه بردمش. بیشتر هدف متخصص این بود که درست غذا خوردن رو یاد بگیره. مثلا می گفت با غذاش ماس ...

اسم دخترت آوینا. ست؟

دختر منم ماست و سالاد بیشتر میخوره تا غذا ، و موز خیلی دوس داره ، یعنی ندم بهش ؟

خب دکتر اینا رو حذف کرده منم نمیدم فعلاً. البته دیشب خونه مادرشوهرم بودیم حتی یک لقمه غذا نخورد عوضش معده اشو با دوغ پر کرد. وقتی نباشه مجبوره غذا بخوره. یعنی همونا رو میبینه عادت می کنه باید اونا رو بخوره.

نه نگیرش از شیر پشیمون میشی براش شربت راسیپ بخر اشتها اوره منمدخترم خیلی بدغذا بود بردم دکتر اینو داد عالیه بچه نپیدونه چجوری بخوره

بهارم دخترم دست طبیعت اگر از ابرها گوهر ببارد وگر از هر گلش روید بهاری بهاری زیباتر از تو نیارد