2821
2789
عنوان

دهه فاطمیه

46 بازدید | 6 پست

مگه پنجشنبه شهادت حضرت فاطمه نبود؟

چراتاپنجشنبه این هفته ادامه داره دهه فاطمیه؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🏴 #فاطمیه_سلام‌الله‌علیها

👇#لطفا_متن_زیر_را_با_دقت_بخوانید

⚫️ قابل توجه محبان حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها

🏴حرمت ایام فاطمیه (سلام الله علیها)

😔از آنجا که تاریخ شهادت حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها تا قیام حضرت ولیعصر ارواحنا فدا بر همگان همانند قبر مطهرشان مخفیست

🥀 حفظ حرمت ایام فاطمیه در هر دو تاریخ شهادتی که نقل شده است بر همگان واجب است.

✍ با توجه به بیانات ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنه ایی (حفظه الله)

🌷در ایام فاطمیه  ۲ روز قبل از شهادت و  ۲ روز بعد از شهادت و روز شهادت در

مجموعا  ۵ روز فاطمیه اول و  ۵ روز فاطمیه دوم ، باید مسلمین حرمت مادر سادات را حفظ نمایند.

✍جهت تاریخ زدن مراسمات شادی و عروسی دقت لازم را داشته باشید که در تاریخ‌های ذیل مراسمی جهت حفظ حرمت مادر سادات گرفته نشود 👇👇

🏴(فاطمیه اول بنابر سیزدهم جمادی الاولی)

⚠️چهارشنبه:  ۱۴۰۳/۸/۲۳

⚠️پنج شنبه:  ۱۴۰۳/۸/۲۴

⚠️جمعه:  ۱۴۰۳/۸/۲۵ (روز شهادت)

⚠️شنبه:  ۱۴۰۳/۸/۲۶

⚠️یکشنبه:  ۱۴۰۳/۸/۲۷

🏴(فاطمیه دوم بنابر سوم جمادی الثانی)

⚠️سه شنبه:  ۱۴۰۳/۹/۱۳

⚠️چهارشنبه:  ۱۴۰۳/۹/۱۴

⚠️پنج شنبه:  ۱۴۰۳/۹/۱۵ (روز شهادت)

⚠️جمعه  :  ۱۴۰۳/۹/۱۶

⚠️شنبه:  ۱۴۰۳/۹/۱۷

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

کی گفته؟

توی گوگل زدم نوشته تا۲۵ام هستش

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

ادامه نداره کهفقط جمعه رو هم عزاداری کردن

توی گوگل زدم نوشته تا۲۵ام هستش

🏴 #فاطمیه_سلام‌الله‌علیها👇#لطفا_متن_زیر_را_با_دقت_بخوانید⚫️ قابل توجه محبان حضرت فاطمه ی زهرا سلام ...

یعنی الان اهنگ گوش بدم مشکلی نیس؟

چون توی گوگل زدم نوشته تا۲۵ام هستش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز