2777
2789

دوست صمیمیم کارمند بانکه یه موضوعی دیروز تعریف کرد و منم خیلی قضاوت کردم حق داشتم ؟

موضوع از این قراره که یه روز یکی از اقوام نزدیک دوستم می‌ره بانک و از دوستم خواهش و تمنا می‌کنه که اطلاعات حساب زنش رو پرینت بگیره ولی طبق قوانین حریم خصوصی دوستم قبول نمیکنه و میگه براش دردسر داره و... ولی وقتی آقاهه می‌ره دوستم از سر کنجکاوی حساب خانومه رو چک می‌کنه و میبینه که از بازه یک تا سه میلیون تومان مردای مختلف ریختن به حسابش حتی دو تا از اون مردا رو میشناختیم که به هیزی و... معروفن 

خلاصه دوستم به مرده نمیگه ولی یه روز ازش می‌پرسه چرا اطلاعات رو می‌خواسته مرده هم میگه زنم چند مدتها مشکوک رفتار می‌کنه (موقع تلفن حرف زدن خودشو دور می‌کرده ) و اینکه دختر کوچیکم تماس تصویری خانومم با یه مرد رو دیده و به من گفته و این باعث شده شک کنه و دنبال مدرکه که ثابت بشه 

من که بعد شنیدن این موضوع چیزای خوبی به ذهنم نرسید ولی تصورشم وحشتناکه

این چیزیه فقط من و دوستم خبر داریم 

به نظرم دوستتون کاملا خصوصی به خانم این آقا بگن جریان رو ، بگن که الان کسی نمیدونه ولی با حکم قضایی می‌تونه اطلاعات رو بگیره.

اگر چیزی باشه خودش متوجه میشه و شاید سعی کرد اصلاحش کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان