2777
عنوان

تک دختر تک پسر

460 بازدید | 46 پست

الان خیلی از خانواده ها دارای دو فرزند هستند یکی دختر یکی پسر درست خواهر و برادر هستند پشت هم در میان بدرد هم میخورن ولی باز تک هستند تک پسر تک دختر مگر اینکه ۳ تا باشند حداقل یکیشون همجنس خودش رو داشته باشه نظر شما چیه الان خیلی از دخترهای ماوخواهر ندارند در اصل اونا هم یه جورایی تک حساب میشن یا پسرها فرقی نداری نظر شماها چیه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم ناراحتم دخترام برادر ندارن ولی اصلا شرایط بچه سوم رو ندارمبردار مثل یه کوه پشت خواهره 😍

مهم ابنه دختراتون دوتا خواهر کنار همن این خوبه داداش میخوان چکار فکر میکنید داداش پشت خواهر از هر ده تا یکی در میاد دلتون خوشه ها

بستگی ب محیط خانواده داره و خلق و خوی و روابط پدرو مادر با بچها 

وگرنه من خودم دوتا خواهر دارم.ولی چون کلن خانواده سردی داشتم مثل غریبه ها هستیم سالی یبار اگر از حال هم باخبر باشیم

ولی دیدم تک دختر و پسری ک جونشون رو برای هم میدادن چون تو محیط خانواده گرم بزرک شده بودن و پشت هم بودن رو یاد گرفتن 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بستگی ب محیط خانواده داره و خلق و خوی و روابط پدرو مادر با بچها وگرنه من خودم دوتا خواهر دارم.ولی چو ...

به نظر من جفتشون هم خوبه دوتا دختر دوتا پسر حالا یه سومی نخودی هم اون وسط باشه خوبه البته من خودم یه دونه دارم جمعش کردم رفت دورش شلوغه آینده هم خودش بره بچه دار بشه زیاد دورش شلوغ بشه اگر دوست داست نداشت هم خودش میدونه

من تک دخترم هم سخته هم خب نیستدر کل آدم تو تو زندگی فقط خودشو داره پس دیگه فرقی نمیکنه خواهری باشه ی ...

افرین که به این نتیجه رسیدی اول و آخر خودتی که به داد خودت میرسی

من میگم یا بچه نیاره طرف یا میاره حداقل ۲ تا 

برای خودم به ۳ تاهم فکر میکنم😂😂ولی بااین حقوقای کارمندی نمیدونم تواناییشو داریم یانه بیارمم دوست دارم پشت سرهم باشن وباهم بزرگ شن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..درمن چه میگذرد وقتی جهان در گذر است؟.... تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من میگم یا بچه نیاره طرف یا میاره حداقل ۲ تا برای خودم به ۳ تاهم فکر میکنم😂😂ولی بااین حقوقای کارم ...

چقدر درآمد دارید پس انداز دارید خونه ی خودتون رو میتونید ده متر بزرگتر کنید ساپورت مالی و تضمین برای ۳ فرزند دارید؟